Στον πυρήνα της ναυτιλίας
 
H ρότα του mononews.gr ακολουθεί σταθερή πορεία. Καθημερινά, είναι κοντά στους ανθρώπους της θάλασσας, αναδεικνύοντας με δυναμισμό και τόλμη, με ειλικρινείς προθέσεις και ποιότητα επιχειρημάτων ό,τι συμβαίνει και απασχολεί τη ναυτιλιακή κοινότητα. Από τις σημαντικές εξελίξεις και τα πρωτοποριακά εγχειρήματα μέχρι τις γραφειoκρατικές αγκυλώσεις της παγκόσμιας και ελληνικής ναυτιλίας.

Με σεβασμό, παρουσιάζει τις ναυτιλιακές οικογένειες, την ιστορική διαδρομή τους, τις καινοτόμες δράσεις τους, τα πρόσωπα που πρωταγωνιστούν στην παγκόσμια ναυτιλία.

Η θαλασσινή περιήγηση του mononews.gr δεν περιορίζεται μόνο στην προσέγγιση των θεμάτων του εφοπλισμού· πλαγιοδετεί στους ντόκους, όπου οι ναυτικοί λένε τα προβλήματα τους, προσεγγίζει στα λιμάνια, στα ναυπηγεία, στα συνεργεία, στους κατασκευαστές ναυτικών εξαρτημάτων, καταγράφει τις απόψεις των ναυλομεσιτών, των εφοδιαστών, των τραπεζιτών που χρηματοδοτούν τα πλοία και τις εταιρείες.

Το mononews.gr έχει ισχυρούς δεσμούς με τους ανθρώπους της ναυτιλίας και γι’ αυτό και συμμετέχει ενεργά και με δημιουργική παρουσία και στον διεθνή θεσμό των «Ποσειδωνίων 2024» με ειδικό αφιέρωμα που έχει πλέον γίνει «παράδοση». Εστιάζοντας σε πρόσωπα που πρωταγωνιστούν στον ευρύτερο χώρο της ναυτιλίας.

Επιμέλεια Αφιερώματος:

Σάββας Αθανασίου 

Λίλιαν Μαργαρίτη

Υποστηρικτές