Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Top Stories

Αυτοί είναι οι δύο αστυνομικοί που σκότωσαν τον μακελάρη του Βερολίνου

αστυνομικοί

Ο Κριστιάν Μόβιο και ο Λούκα Σκάτα είναι οι δύο Ιταλοί αστυνομικοί που κατάφεραν να εντοπίσουν και να σκοτώσουν τον Τυνήσιο Ανίς Αμρί, τον άνδρα που θεωρείται ο βασικός ύποπτος για την τρομοκρατική επίθεση στο Βερολίνο.

Όπως αναφέρει ο Ιταλός υπουργός Εσωτερικών Μάρκο Μινίτι, οι δύο αστυνομικοί εντόπισαν στις 3 τα ξημερώματα της Παρασκευής, κατά τη διάρκεια ενός ελέγχου ρουτίνας, τον Τυνήσιο τρομοκράτη.

Ο τραυματίας αστυνομικός, Κρίστιαν Μόβιο

Εκεί, όπως περιέγραψε ο Ιταλός υπουργός, ο Αμρί άνοιξε αμέσως πυρ κατά των δύο αστυνομικών τραυματίζοντας τον Μόβιο στον ώμο. Αμέσως μετά, ο συνάδελφός του, ο 29χρονος Λούκα Σκάτα με καταγωγή από την Σικελία πυροβόλησε και σκότωσε τον καταζητούμενο τρομοκράτη.

Ο Λούκα Σκάτα

Το επόμενο βήμα ήταν οι ιταλικές αρχές να ερευνήσουν τα δακτυλικά αποτυπώματα και να ταυτοποιήσουν «χωρίς αμφιβολία» όπως είπε ο Ιταλός υπουργός ότι ο νεκρός άνδρας ήταν όντως ο Αμρί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Τρομοκρατική επίθεση στο Βερολίνο: Νεκρός στο Μιλάνο ο ύποπτος (video)

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σε εξέλιξη αεροπειρατεία στη Μάλτα, σε αεροσκάφος με 118 επιβαίνοντες (upd)

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Άνις Άμρι: Ποιος είναι ο μακελάρης του Βερολίνου