Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Gossip

Survivor: Η Ελεονώρα Μελέτη εύχεται χρόνια πολλά από τον Άγιο Δομίνικο

Survivor

Λίγες ώρες πριν την πρεμιέρα της καθημερινής της εκπομπής «#Survivor», η Ελεονώρα Μελέτη αποφάσισε να μοιραστεί μια φωτογραφία από τη ζωή της στον Άγιο Δομίνικο και να ευχηθεί στους τηλεθεατές για το Πάσχα.

Στην φωτογραφία που δημοσίευσε στο Instagram, η Ελεονώρα Μελέτη αναφέρει: «Χρόνια πολλά σε όλους!!! Δεν έχω να σας δείξω λαμπάδα, αυγό, ανάσταση, γι αυτο σας δειχνω αυτη την αυθόρμητη φωτογραφία που τράβηξε ο @sakiswp … η ωρα είναι 03:00 κ πέφτω για υπνο. Μεχρι τωρα φρόντιζα κάποιες τελευταίες λεπτομέρειες στο μοντάζ για την εκπομπή που θα δείτε απόψε στον ΣΚΑΙ στις 20:50… καλή σας μέρα κ καλό πασχα!».

Η επίσημη έναρξη της καθημερινής εκπομπής «#Survivor» είναι προγραμματισμένη για τη Δευτέρα του Πάσχα, ωστόσο το βράδυ της Κυριακής θα υπάρχει μια έκτακτη εκπομπή, με παρασκήνια από το νησί που γυρίζεται το δημοφιλές παιχνίδι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: «Αναστήθηκε» ξανά ο Ρουκετοπόλεμος στο Βροντάδο της Χίου (video)

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Το Survivor στην… Ανάσταση: Στην Κρήτη έκαψαν τον «Ιούδα – Χανταμπάκη»! (pics)

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Με ένα φιλί ευχήθηκαν χρόνια πολλά ο Αλέξης Τσίπρας και η Μπέτυ Μπαζιάνα το βράδυ της Ανάσταση (pics, video)