• City Stories

    Έτσι απαντά ο Κριστιάνο Ρονάλντο στα δημοσιεύματα περί φοροδιαφυγής: Αποκάλυψε τη φορολογική του δήλωση

    Cristiano Ronaldo

    Cristiano Ronaldo


    Την φορολογική του δήλωση δημοσίευσε ο άσος της Ρεάλ Μαδρίτης, Κριστιάνο Ρονάλντο, λίγες μέρες μετά τα ενοχοποιητικά δημοσιεύματα για απόκρυψη μεγάλου μέρος των εισοδημάτων του μέσω φορολογικών παραδείσων στο εξωτερικό.

    Σύμφωνα με το έγγραφο, το οποίο  έδωσε στη δημοσιότητα η εταιρεία που τον εκπροσωπεί, ο Κριστιάνο Ρονάλντο δήλωσε το 2015 εισόδημα 227,3 εκατ. ευρώ. Η συγκεκριμένη δήλωση έχει κατατεθεί και στις ισπανικές αρχές.

    Ronaldo kristiano dilosi

    Πιο αναλυτικά, ο άσος της Ρεάλ δήλωσε εισοδήματα 23,5 εκατ. ευρω εντός Ισπανίας και άλλα 203,7 εκατ. ευρώ τα οποία κέρδισε από δραστηριότητες (εξωαγωνιστικές) εκτός Ισπανίας.

    Ο Ρονάλντο είχε «κατηγορηθεί» πως είχε αποκρύψει 150 εκατ. ευρώ μέσω των Παρθένων Νήσων. Πλέον, η πλευρά του παίκτη δηλώνει πρόθυμη να συνεργαστεί με τις αρχές της Ισπανίας για να γίνει σαφές πως είναι «καθαρός».

    «Ο παίκτης γνωρίζει πολύ καλά τις υποχρεώσεις του απέναντι στην εφορία από την αρχή της καριέρας του σε όσες χώρες έχει εργαστεί και ποτέ δεν είχε πρόβλημα με τις αρχές. Αυτά τα στοιχεία αποτελούν αποδείξεις ότι ο Κριστιάνο Ρονάλντο και οι εκπρόσωποί του συνεργάζονται με τις αρχές στο πνεύμα της διαφάνειας και της νομιμότητας», αναφέρει η ανακοίνωση της εταιρείας που εκπροσωπεί τον Ρονάλντο.

    Ο ίδιος μετά τον αγώνα με τη Ντόρτμουντ είχε αρκεστεί να δηλώσει: «Πιστεύετε ότι ανησυχώ; Όποιος δεν χρωστά σε κανέναν, δεν φοβάται τίποτα».

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Ο Κριστιάνο Ρονάλντο μόλις… πούλησε τη ζωή του στη Nike για 1 δισεκατομμύριο δολάρια!

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μπαρτσελόνα: Νέοι μπελάδες για πρώην ποδοσφαιριστή της – Κατηγορούμενος για φοροδιαφυγή ύψους 3,5 εκατ. ευρώ ο Ετό

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Νεϊμάρ: Δύο χρόνια φυλάκιση και 10 εκατ. ευρώ πρόστιμο ζητά η εισαγγελία



    ΣΧΟΛΙΑ