Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
City Stories

Ολυμπιακός: Τέλος και επίσημα ο Πάουλο Μπέντο από τον πάγκο

Πάουλο Μπέντο, Ολυμπιακός

Πάουλο Μπέντο, πρώην προπονητής Ολυμπιακού

Τέλος από την ομάδα του Ολυμπιακού αποτελεί ο Πάουλο Μπέντο, λίγες ώρες μετά την τρίτη συνεχόμενη ήττα της ομάδας του Πειραιά στο πρωτάθλημα της Superleague, αυτή τη φορά από την ομάδα του ΠΑΟΚ, με 2-0.

Ο Πορτογάλος αποτελεί και επίσημα πλέον παρελθόν, με τον Βασίλη Βούζα, μέχρι πρότινος τεχνικός στην ομάδα Κ-20 να είναι ο διάδοχος του.

Άμεσοι συνεργάτες του θα είναι οι Τάσος Πάντος, Άριελ Ιμπαγάσα ενώ στο προπονητικό τιμ επιστρέφουν και οι Ράντος, Μουρίκης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ολυμπιακού:

“Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της με τον Πάουλο Μπέντο.

Καθήκοντα υπηρεσιακού τεχνικού αναλαμβάνει ο προπονητής της Ακαδημίας μας και της ομάδας Κ20, Βασίλης Βούζας, ο οποίος θα πλαισιωθεί από τους Αριέλ Ιμπαγάσα, Τάσο Πάντο, Αλέκο Ράντο και Χρήστο Μουρίκη”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Οι Αθλητικές Ακαδημίες ΟΠΑΠ ξεσήκωσαν τη Θεσσαλονίκη – Τέταρτη μεγάλη γιορτή των φεστιβάλ που πραγματοποιούνται σε όλη την Ελλάδα

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Υπάτιος Πατμάνογλου: Να γιατί συγχώρεσα από την πρώτη στιγμή τον Βακάκη

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Ποιοι σταθμοί του μετρό θα είναι κλειστοί Τρίτη, Τετάρτη και Πέμπτη;