Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Gossip

Πασίγνωστη ηθοποιός σε ψυχιατρείο: Βγήκε στην αυλή και φώναζε «ήρθε το τέλος»

ηθοποιός

Σοκ προκαλούν οι εικόνες που δημοσιοποίησε το ΤΜΖ και απεικονίζουν γνωστή ηθοποιό σε κατάσταση αμόκ, να ωρύεται από την αυλή του σπιτιού της κρεμασμένη πάνω από έναν φράχτη και με βλέμμα γεμάτο φόβο πως έρχεται το τέλος του κόσμου.

Πρόκειται για την 31χρονη αγγλίδα ηθοποιό Μίσα Μπάρτον, η οποία μετά το νέο απρόσμενο ξέσπασμά της οδηγήθηκε σε νοσοκομείο προκειμένου να υποβληθεί σε ψυχιατρική εξέταση και να ηρεμήσει.

Η Μπάρτον βγήκε στην αυλή του σπιτιού της και φώναζε ότι η μητέρα της είναι «μάγισσα» και ότι έρχεται «το τέλος του κόσμου».

Το περιστατικό σημειώθηκε την Πέμπτη και σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η ηθοποιός είχε παρουσιάσει περίεργη συμπεριφορά από το πρωί της ίδιας ημέρας. Οι γείτονες και οι φίλοι της ήταν εξαιρετικοί ανήσυχοι εξαιτίας της συμπεριφοράς της ηθοποιού.

Η Μπάρτον είχε νοσηλευτεί το 2009 ξανά σε ψυχιατρική κλινική ενώ το 2007 είχε συλληφθεί να οδηγεί χωρίς άδεια και υπό την επήρεια μαριχουάνας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Ο Τραμπ σπρώχνει το Ρολόι της Αποκάλυψης μισό λεπτό πιο κοντά στην καταστροφή

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Άδωνις Γεωργιάδης: Ζητώ συγγνώμη από τους Εβραίους- Λυπάμαι που υποστήριξα το βιβλίο του Πλεύρη

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Σοκ! Η NASA έκοψε τη live μετάδοση του Διεθνούς Σταθμού λόγω εμφάνισης UFO! (video)