Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
City Stories

Έξι εξαιρετικές προσφορές για πουκάμισα, που κάθε άντρας πρέπει να γνωρίζει

Για πολλούς άνδρες, ειδικά αυτούς του επιχειρηματικού κόσμου, τα πουκάμισα αποτελούν μέρος της επίσημης “στολής εργασίας”. Το κλειδί όμως για έναν καλοντυμένο και ελκυστικό επαγγελματία είναι να φορά πουκάμισα που είναι άνετα και δε θα ζαρώνουν, ώστε να μη φαίνεται ατημέλητος όταν περνά ολόκληρη τη μέρα στο γραφείο.

Την ίδια στιγμή όμως κανείς δε θέλει να γίνεται βαρετός φορώντας το ίδιο λευκό πουκάμισο για πέντε συνεχόμενες εργάσιμες ημέρες και σίγουρα κανείς δε θέλει να ξοδέψει μια περιουσία.

Τα καλά νέα βέβαια, είναι ότι υπάρχουν εταιρείες, όπου αν κάποιος χρειάζεται να αγοράσει πολλά πουκάμισα, αυτές τους παρέχουν ιδιαίτερα ελκυστικές προσφορές. Οι έξι που ακολουθούν αξίζουν της προσοχής σας:

1. Brooks Brothers

Η Brooks Brothers υπάρχει στο χώρο της ανδρικής ένδυσης από το 1818 και είναι ιδανικό μέρος για να βρει κανείς ό,τι αναζητά για ένα επαγγελματικό ντύσιμο στο γραφείο. Ο ενδιαφερόμενος μπορεί να κερδίσει μέχρι και 25% αν αγοράσει από τρία προϊόντα και πάνω.

Εδώ μπορείτε να αγοράσετε από την Brooks Biothers.

2. Charles Tyrwhitt

Αν και η Charles Tyrwhitt βρίσκεται στη Jermyn Street του Λονδίνου, διάσημος δρόμος για τα καταστήματα με εξαιρετικής ποιότητας ρούχα, οι λογικές τιμές της εταιρείας την κατατάσσουν στη λίστα με τα αγαπημένα για τους απόφοιτους πανεπιστημίων αλλά και τους επιφανείς επιχειρηματίες. Ενδεικτικά, αναφέρουμε ότι μπορεί κανείς να αγοράσει τέσσερα πουκάμισα με 199 δολάρια ή και λιγότερα.

Εδώ μπορείτε να αγοράσετε από την  Charles Tyrwhitt

3. Indochino

Η Indochino στοχεύει στο να αλλάξει τον τρόπο που οι άνδρες αγοράζουν τα ρούχα τους και το πετυχαίνει κάνοντας τα κοστούμια οικονομικά προσβάσιμα και δελεαστικά για τον κάθε ενδιαφερόμενο, που δε διαθέτει χιλιάδες δολάρια για ακριβά ρούχα. Μάλιστα, αυτή την εποχή η εταιρεία “τρέχει” μία προσφορά όπου κάποιος μπορεί να αγοράσει πέντε πουκάμισα έναντι 300 δολαρίων. Η μόνη προϋπόθεση είναι να γράψει τον κωδικό “5SHIRTS” στο site της εταιρείας.

Εδώ μπορείτε να αγοράσετε από την Indochino.

4. Thomas Pink

Η τελευταία ιδέα της Thomas Pink, ονομάζεται “Business Bundle,” και είναι ό,τι χρειάζεται ο επιχειρηματίας του σήμερα. Μέσω της νέας αυτής προώθησης, μπορεί κανείς να αγοράσει τέσσερα πουκάμισα από τις δύο πιο διάσημες γραμμές της εταιρείας Thomas Pink, τη Sterling και την Traveller, με 400 δολάρια. Απλά, προσθέστε στην κάρτα σας όποια από τις τέσσερις επιλογές θέλετε στο αντίστοιχο “κουτάκι” του site της εταιρείας και η έκπτωση μπαίνει αυτόματα στις αγορές σας. Τα συγκεκριμένα πουκάμισα κοστίζουν μέχρι και 185 δολάρια εάν τα αγοράσει κανείς ξεχωριστά.

Εδώ μπορείτε να αγοράσετε από την Thomas Pink.

5. T.M.Lewin

Τα πουκάμισα της T.M. Lewin μπορεί να κοστίζουν έως και 75 δολάρια το ένα αλλά μπορείτε να τα αποκτήσετε έναντι 45 δολαρίων το ένα, εάν αγοράσετε τέσσερα ή περισσότερα μαζί. Μάλιστα η εταιρεία σχεδιάζει περισσότερα από 100 πουκάμισα το μήνα, άρα στα ατού της εταιρείας είναι ότι κανείς δεν πρόκειται να βαρεθεί.

Εδώ μπορείτε να αγοράσετε από την T.M. Lewin.

6. Twillory

Όλα τα πουκάμισα της εταιρείας κοστίζουν 99 δολάρια. Αλλά αν εκμεταλλευτεί κανείς τις προσφορές της εταιρείας τότε μπορεί να αγοράσει τέσσερα πουκάμισα με μόλις 199 δολάρια. Αυτό μπορεί να γίνει αν βάλει τον κωδικό “STOCKUP” όταν εισέλθει στο site της εταιρείας. Αυτή είναι η τιμή για τα δύο πουκάμισα αν τα αγοράσει κανείς ξεχωριστά. Αλλά είτε ψάχνει κανείς να βρει επίσημα πουκάμισα με γαλλικό κόψιμο ή απλά καθημερινά πουκάμισα για το γραφείο, η προσφορά ισχύει και για τον πιο απαιτητικό αγοραστή.

Εδώ μπορείτε να αγοράσετε από την Twillory.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Τα καλύτερα ανδρικά ρολόγια στον κόσμο για το χέρι του πραγματικού leader

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Το ολοκαίνουριο υπερπολυτελές σπίτι της Emily Blunt

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Ξεφάντωμα στο twitter με καλεσμένη την ξεγυμνωμένη κυβέρνηση