• City Stories

    ΑΕΚ: Ανακοινώθηκε ο Βράνιες (photo)

    • NewsRoom
    vragnes


    Λίγο πριν τις 3 το μεσημέρι της Παρασκευής (23/12) η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοίνωσε την απόκτηση του Όγκνιεν Βράνιες. Ο Βόσνιος αμυντικός ο οποίος βρέθηκε στα γραφεία της ομάδας, υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας 2,5 ετών.

    «Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Βόσνιο αμυντικό Όγκνιεν Βράνιες, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας δυόμιση ετών», αναφέρει η ανακοίνωση της ΠΑΕ.

    Βιογραφικό

    Ο Ογκνιεν Βράνιες είναι γεννημένος στις 24 Οκτωβρίου του 1989 στην πόλη Μπάνια Λούκα της τότε ενιαίας Γιουγκοσλαβίας και νυν της Βοσνίας-Ερζεγοβίνης. Έπαιξε ποδόσφαιρο στην Μπόρατς Μπάνια Λούκα από την παιδική του ηλικία, ενώ αγωνίστηκε και στην πρώτη ομάδα της την τριετία 2006-09.

    Ακολούθησε η μεταγραφή του στον Ερυθρό Αστέρα και οι δανεισμοί του σε Νάπρεντακ Κρούσεβατς και Σερίφ Τιρασπόλ (2010) και στη συνέχεια βρέθηκε σε Ρωσία (Κουμπάν Κράσνονταρ 2011-12, Αλάνια Βλαντικαφκάζ 2013) Τουρκία (Ελαζιγκσπόρ 2013-14 , Γκαζιάντεπσπορ 2015) και Ισπανία (Σπόρτινγκ Χιχόν 2016). Το περασμένο καλοκαίρι υπέγραψε στη ρωσική Τομ Τομσκ.

    Είναι εν ενεργεία διεθνής και έχει αγωνιστεί 28 φορές με την Εθνική Ανδρών της Βοσνίας-Ερζεγοβίνης.

     

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Διαπραγμάτευση: Στο μικροσκόπιο η επιστολή του ESM – Πώς σκοπεύει να «χτυπήσει» η κυβέρνηση

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: «Βόμβα»: Ο Αρχιεπίσκοπος Χριστόδουλος δολοφονήθηκε

    ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Αντέχεις να το δεις; «Από τα 6 μου, σκλάβα του σεξ για την ελίτ της Ευρώπης» – Συγκλονιστική αποκάλυψη (video)



    ΣΧΟΛΙΑ