• Uncategorized

    Δραματικό. Πέθανε υπάλληλος του Εσωτερικών που εξυπηρετούσε μετανάστες


    Τραγική κατάληξη είχε για έναν υπάλληλο του υπουργείου Εσωτερικών η προσπάθεια του  να εξυπηρετήσει τους μετανάστες στο Γραφείο Μεταναστευτικής Πολιτικής στον Πειραιά.

    Ο υπάλληλος. που ήταν επιφορτισμένος με την πληροφόρηση των συναλλασσόμενων με την υπηρεσία, άφησε την τελευταία του πνοή, καθώς πάνω στην ένταση της δουλειάς, βρέθηκε να διαπληκτίζεται με έναν αλλοδαπό.

    Ο 55χρονος υπέστη ανακοπή και παρά τις προσπάθειες ενός δεύτερου αλλοδαπού να του προσφέρει τις πρώτες βοήθειες, εξέπνευσε. Οι γιατροί στο Τζάνειο Νοσοκομείο, όπου διακομίσθηκε, περιορίσθηκαν απλώς στη διαπίστωση του θανάτου του.

    Οι υπάλληλοι του υπουργείου Εσωτερικών καταγγέλουν τις δυσμενείς συνθήκες εργασίας στα γραφεία που συναλλάσσονται με μετανάστες, καθώς ο φόρτος εργασίας είναι δυσανάλογα μεγάλος σε σχέση με τον αριθμό των υπαλλήλων. Το υπουργείο, από την πλευρά του, μετά το τραγικό γεγονός, περιορίσθηκε απλώς να ανακοινώσει την αναστολή της λειτουργίας του γραφείου Μεταναστευτικής Πολιτικής που βρίσκεται επί της οδού Αγίου Διονυσίου 5, στον Πειραιά, για σήμερα και αύριο.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Ποιοι αντιδρούν στην Black Friday;

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Συνελήφθη ο «δράκος» της Νέας Φιλαδέλφειας – Πώς δρούσε ο 38χρονος

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Νεϊμάρ: Δύο χρόνια φυλάκιση και 10 εκατ. ευρώ πρόστιμο ζητά η εισαγγελία



    ΣΧΟΛΙΑ