Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Uncategorized

ΣΥΡΙΖΑ: Αρνείται να φύγει από τη θέση ο Σωκράτης Φάμελλος – Ζήτησε να τεθεί σε ψηφοφορία η πρόταση μομφής εναντίον του

Ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, Σωκράτης Φάμελλος, στη Βουλή

Ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, Σωκράτης Φάμελλος, στη Βουλή

Αντάρτικο σήκωσε, σύμφωνα με πληροφορίες, ο Σωκράτης Φάμελλος, ο οποίος φέρεται να αρνείται να παραιτηθεί από πρόεδρος της ΚΟ, όπως αποφάσισε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης, ζητώντας να του γίνει μομφή.

Νωρίτερα, ο Στέφανος Κασσελάκης,  στην εισήγησή του στη συνεδρίαση της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, στην οποία συμμετείχε διαδικτυακά,  ζήτησε την αντικατάσταση του Σωκράτη Φάμελλου από τον Νίκο Παππά, στην προσπάθειά του να ελέγξει τους συσχετισμούς στο εσωτερικό του κόμματος.

Ωστόσο, όταν πήρε τον λόγο ο Σωκράτης Φάμελλος, φέρεται να ανέφερε πως η συγκεκριμένη πρόταση οδηγεί το κόμμα σε μεγαλύτερη εσωστρέφεια.

«Τα πραγματικά προβλήματα δεν κουκουλώνονται με αιφνιδιασμούς και καθαιρέσεις. Η ΚΟ εδώ και 11 μήνες λειτουργεί με ενότητα και ομοψυχία», φέρεται να ανέφερε.

Σύμφωνα με τον Σωκράτη Φάμελλο, η πρόταση, αντί να διορθώσει τα λάθη και να αντιμετωπίσει τα πραγματικά προβλήματα, κάνει τα πράγματα πολύ χειρότερα.

«Δεν παραιτούμαι. Να ακολουθηθούν οι διαδικασίες που προβλέπονται από το καταστατικό λειτουργίας της ΚΟ. Να τεθεί σε μυστική ψηφοφορία η πρόταση μομφής εναντίον μου», ανέφερε ο κ. Φάμελλος.

Διαβάστε επίσης

Κασσελάκης: Έβαλε τον Νίκο Παππά στη θέση του Φάμελλου ως επικεφαλής της KO – Ζήτησε δημόσια δέσμευση από τους βουλευτές πως θα παραμείνουν στον ΣΥΡΙΖΑ

Σκυλακάκης: Ανακοίνωση πρωτοβουλιών αντιμετώπισης της λειψυδρίας – Τα υδάτινα αποθέματα μειώθηκαν 40%

Στέφανος Κασσελάκης για ΒΟΑΚ: “Πέντε χρόνια εμπαιγμού των Κρητικών”