Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Uncategorized

Μακρόν σε Τσίπρα: Δεν τελειώσαμε ακόμη, άλλα…

Δεν τελειώσαμε, ακόμη, άλλα άνοιξε ο δρόμος, φέρεται να είπε ο Γάλλος Πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν, με τον Αλέξη Τσίπρα να υπογραμμίζει ότι «πράγματι, τώρα πρέπει να συνεχίσουμε από κοινού με προσεκτικά βήματα».

O κ. Μακρόν, φέρεται να εξέφρασε σύμφωνα με πληροφορίες, στον Αλέξη Τσίπρα, την ικανοποίησή του για το αποτέλεσμα της συμφωνίας που επιτεύχθηκε στο τελευταίο Eurogroup, σε συνομιλία που είχαν στο περιθώριο της συνόδου του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο κ. Μακρόν έκανε λόγο για πολύ καλό αποτέλεσμα, με τον Έλληνα πρωθυπουργό να ευχαριστεί τον Γάλλο Πρόεδρο για τη στήριξή του.

Κατά τον διάλογο που είχαν οι δύο ηγετές, ο Εμανουέλ Μακρόν εξέφρασε την επιθυμία και την πρόθεση του να επισκεφθεί την Ελλάδα, με τους δύο ηγέτες να συμφωνούν ότι θα είναι σε επικοινωνία προκειμένου να βρεθεί η καλύτερη δυνατή στιγμή για να υπάρξει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Το Μαξίμου προστατεύει ξανά τον Πάνο Καμμένο: Καλούμε τη ΝΔ να καταθέσει πρόταση μομφής

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Εισαγγελέας: Να μην συλληφθεί η σύζυγος Στουρνάρα, όπως ζητούσε ο δημοσιογράφος Κ. Βαξεβάνης

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Οι μεγάλες αυταπάτες του Τσίπρα. Νομίζει ότι θα φέρει την ανάπτυξη, αλλά φέρνει μνημόνια