ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Οι Ηνωμένες Πολιτείες δεν έχουν λόγο να ανησυχούν ότι η διεύρυνση μιας αμυντικής συμμαχίας θα μπορούσε να έχει ως αποτέλεσμα οτιδήποτε άλλο πέραν της ενίσχυσης της ασφάλειας στην Ευρώπη, όπως δήλωσε σήμερα ο εκπρόσωπος του Στέιτ Ντιπάρτμεντ Νεντ Πράις.
Χωρίς να αναφερθεί σε κάποια χώρα συγκεκριμένα, ο Πράις είπε ότι «δεν θα ανησυχούσαμε ότι η διεύρυνση μιας αμυντικής συμμαχίας θα προκαλούσε οτιδήποτε άλλο πέραν της ενίσχυσης της ασφάλειας στην ευρωπαϊκή ήπειρο».
Αυτή ήταν η απάντηση του εκπροσώπου του Στέιτ Ντιπάρτμεντ σε ερώτηση δημοσιογράφου για το αν οι Ηνωμένες Πολιτείες θα ανησυχούσαν πως η Ρωσία θα μπορούσε να κλιμακώσει την αντιπαράθεση για την Ουκρανία στην περίπτωση που η Σουηδία και η Φινλανδία ενταχθούν στο ΝΑΤΟ.
Διαβάστε επίσης:
Ρωσικό Υπ. Άμυνας: Βυθίστηκε το καταδρομικό Moskva κατά τη διάρκεια της ρυμούλκησής του
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Χρίστος Δήμας: Στη Βουλή τα έργα αποκατάστασης στη Θεσσαλία – Ανοίγει ο δρόμος της υπογραφής
- Ρεκόρ ταχύτητας στις φετινές φορολογικές δηλώσεις – Πάνω από 1,1 εκατ. σε λιγότερο από ένα μήνα
- Alter Ego Media: Το νέο MEGATV.COM είναι στον «αέρα» με μια νέα εμπειρία streaming
- Τράπεζα Πειραιώς: Ενισχύει την ψηφιακή εμπειρία των πελατών της
