ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Με ποσό έως 329 εκατ. το ΤΧΣ, έως 40 εκατ. το ΤΜΕΔΕ και έως 64 εκατ. η Thrivest θα συμμετάσχουν στην ΑΜΚ της Attica Bank
Η Attica Bank Ανώνυμη Τραπεζική Εταιρεία (εφεξής η «Τράπεζα»), σε συνέχεια των από 18-01-2023, 26-01-2023, 03-02-2023 και 22-03-2023 ανακοινώσεων της, καθώς και των εταιρικών ανακοινώσεων της που αφορούν την εγκριθείσα και υπό υλοποίηση αύξηση μετοχικού κεφαλαίου της (η «Αύξηση») και το εγκεκριμένο Ενημερωτικό Δελτίο που διέπει την εισαγωγή προς διαπραγμάτευση των νέων κοινών μετοχών στο Χρηματιστήριο Αθηνών, γνωστοποιεί προς το επενδυτικό κοινό, κατόπιν και σχετικού ερωτήματος της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, ότι περιήλθε στη Διοίκηση της πληροφόρηση περί κατ’ αρχήν συμφωνίας των υφισταμένων βασικών μετόχων της Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας (ΤΧΣ) – Ταμείου Μηχανικών Εργοληπτών Δημόσιων Έργων (ΤΜΕΔΕ) και της εταιρείας Thrivest Holding Ltd επί των εμπορικών όρων για συμμετοχή τους στην Αύξηση με κάλυψη ποσών έως € 329 εκατ. για το ΤΧΣ, έως 40 εκατ. για το ΤΜΕΔΕ, και έως 64 εκατ. για την εταιρεία Thrivest Holding Ltd, και με σκοπό την πλήρη κάλυψη της Αύξησης.
Η συμφωνία αυτή αναμένεται να αποτυπωθεί σε τελικά δεσμευτικά νομικά κείμενα που με τη σύναψη τους και τη γνωστοποίηση τους στην Τράπεζα θα αποτελέσουν μέρος του Ενημερωτικού Δελτίου της Αύξησης.
Η Τράπεζα θα ενημερώνει άμεσα το επενδυτικό κοινό για οποιαδήποτε εξέλιξη προκύψει στο πλαίσιο αυτό.
Διαβάστε επίσης
Attica Bank: Thrivest και Παγκρήτια μπαίνουν στην ΑΜΚ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Πάρτι στη Wall Street μετά το μερικό πάγωμα των δασμών από τον Τραμπ – Στο +9,5% εκτοξεύθηκε ο S&P 500
- Πετρέλαιο: Εκτόξευση 4% μετά το πάγωμα των δασμών από τον Τραμπ στο 10%
- Τραμπ για δηλώσεις Μητσοτάκη στο Breitbart: Τον ξέρω, είναι καλός άνθρωπος, συμφωνώ με την πρότασή του
- BofΑ: Η τιμή του iPhone θα αυξανόταν κατά 90% αν κατασκευαζόταν αποκλειστικά στις ΗΠΑ
