Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Τράπεζες

Βουγιούκας (Τράπεζα Ηπείρου): Ανταγωνιστικό τιμολόγιο για τις προμήθειες – Εξυπηρέτηση χωρίς ραντεβού

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Συνεταιριστικής Τράπεζας Ηπείρου, Ιωάννης Βουγιούκας

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Συνεταιριστικής Τράπεζας Ηπείρου, Ιωάννης Βουγιούκας

Στο ανταγωνιστικό τιμολόγιο υπηρεσιών που προσφέρει διαχρονικά η Τράπεζα Ηπείρου, αναφέρθηκε ο Διευθύνων Σύμβουλος της Συνεταιριστικής Τράπεζας Ηπείρου, Ιωάννης Βουγιούκας, απαντώντας σε σχετικές ερωτήσεις δημοσιογράφων κατά τη διάρκεια Συνέντευξης Τύπου που πραγματοποιήθηκε σήμερα 6 Σεπτεμβρίου.

Η συζήτηση προέκυψε με αφορμή τα πρόσφατα δημοσιεύματα για τη μείωση των προμηθειών των συστημικών Τραπεζών αλλά και τις αναμενόμενες ανακοινώσεις της κυβέρνησης για το συγκεκριμένο θέμα στη ΔΕΘ.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η Συνεταιριστική Τράπεζα Ηπείρου στηρίζει έμπρακτα την τοπική οικονομία, διατηρώντας τα τελευταία χρόνια μία τιμολογιακή πολιτική εξαιρετικά ανταγωνιστική και από τις χαμηλότερες της αγοράς, με χαμηλές προμήθειες σε υπηρεσίες πρώτης γραμμής και ζήτησης.

Ενδεικτικά, η Τράπεζα Ηπείρου προσφέρει:

Ο κ. Βουγιούκας ανέφερε: «Η Τράπεζα Ηπείρου στέκεται σταθερά δίπλα στους πελάτες της με άμεση εξυπηρέτηση στα Καταστήματα του Δικτύου, χωρίς ραντεβού, προσφέροντας όλες τις τραπεζικές υπηρεσίες στα φυσικά μας καταστήματα αλλά και ψηφιακά με ασφάλεια».