Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Κοινωνία

Τράπεζα Πειραιώς: Στηρίζει την Ελληνική Κτηνοτροφία

Χρήστος Μεγάλου, CEO Τράπεζας Πειραιώς

Χρήστος Μεγάλου, CEO Τράπεζας Πειραιώς

Η Τράπεζα Πειραιώς, αναγνωρίζοντας τη σημασία της κτηνοτροφίας για την ελληνική οικονομία, παρέχει ολοκληρωμένη στήριξη τόσο μέσω χρηματοδοτικών εργαλείων, όσο και μέσω πρωτοβουλιών, που αποσκοπούν στην επιτυχή διαχείριση των προκλήσεων που αντιμετωπίζει ο τομέας.

Στο πλαίσιο αυτό, η Πειραιώς προσφέρει στους κτηνοτρόφους το προϊόν «Αγροκίνηση», ώστε να προμηθευτούν τις αναγκαίες ζωοτροφές τους, αυτή την περίοδο, με χαμηλό κόστος (αγορά στο χωράφι).

Ειδικότερα, χρηματοδοτεί με ποσά έως €50.000 και με αποπληρωμή έως 5 έτη την κάλυψη εποχιακών ή τακτικών αναγκών, καθώς και την αποθεματοποίηση εισροών με σκοπό την προστασία από απότομες διακυμάνσεις τιμών.

Παράλληλα, η Πειραιώς θα εξετάσει κατά προτεραιότητα τα σχετικά αιτήματα χρηματοδότησης, κατά τους θερινούς μήνες.

Η νέα πρωτοβουλία της Πειραιώς εντάσσεται στο πλαίσιο της στρατηγικής δέσμευσής της, για την ολοκληρωμένη και αποτελεσματική στήριξη του αγροτικού τομέα.

Διαβάστε επίσης:

Στο Gov.gr Wallet η Ασφαλιστική Ικανότητα των ασφαλισμένων του e-ΕΦΚΑ

Παπαστεργίου: Έρχεται την άλλη εβδομάδα ο Προσωπικός Αριθμός – Βγαίνει στον αέρα και η πλατφόρμα MyInfo

Φωτιά στα Γλυκά Νερά: Κατηγορούμενος για εμπρησμό σε βαθμό πλημμελήματος ο 35χρονος που συνελήφθη