ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Σε οριστική συμφωνία για την μεταβίβαση της Praxia Bank από την Atlas Capital στην Viva Wallet, μεγαλομέτοχος της οποία είναι ο Χάρης Καρώνης, έφτασαν, σύμφωνα με πληροφορίες οι δύο πλευρές.
Οι δύο πλευρές έφτασαν σε δεσμευτική συμφωνία, η οποία τελεί υπό την έγκριση των αρμόδιων αρχών, ενώ μέσα στην επόμενη ώρα αναμένονται σχετικές ανακοινώσεις.
Σημειώνεται ότι η Τράπεζα της Ελλάδος έχει ορίσει προθεσμία στην Atlas Capital και στη διοίκηση της Praxia Bank έως την 31η Ιανουαρίου προκειμένου να ολοκληρωθεί η διαδικασία για το μέλλον της τράπεζας.
Υπενθυμίζεται, ότι το Σάββατο φαίνεται να υπήρξε «σφήνα» από την πλευρά της Duet η οποία έστειλε επιστολή ενδιαφέροντος στην Τράπεζα της Ελλάδος.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Αντιδράσεις για την απόφαση Άδωνι Γεωργιάδη να απαγορεύσει τις γεύσεις στα ηλεκτρονικά τσιγάρα – Τι λένε επιστήμονες, αγορά και χρήστες
- Ευρώπη Holdings: Οι κινήσεις Κόκκαλη, πού θα κατευθυνθούν τα 68,3 εκατ. ευρώ της ΑΜΚ και το «παράθυρο» εξαγορών
- Φυγή προς τα μπρος το σύνθημα του Μαξίμου – Οι επόμενες επισκέψεις του Μητσοτάκη
- Εντός 11μήνου οι δικαστικές αποφάσεις – Διεκδίκηση αναδρομικών έως 4.004 ευρώ
