• Τράπεζες

    Κωνσταντίνος Μακέδος (ΤΜΕΔΕ): Η Attica Bank μπαίνει σε μια νέα εποχή

    Κωνσταντίνος Μακέδος, πρόεδρος ΤΜΕΔΕ

    Κωνσταντίνος Μακέδος, Πρόεδρος ΤΜΕΔΕ


    Με αφορμή τις θετικές εξελίξεις στην Attica Bank, ο Πρόεδρος του ΤΜΕΔΕ κ. Κωνσταντίνος Μακέδος χαιρετίζει τη συμφωνία των βασικών μετόχων της, με την οποία ανοίγει ο δρόμος για τη δημιουργία του 5ου τραπεζικού πυλώνα.

    Ειδικότερα, ο κ. Μακέδος αναφέρει τα εξής:

    «Εκατό χρόνια από την ίδρυσή της, η Attica Bank μπαίνει σε μια νέα εποχή. Η συμφωνία των βασικών μετόχων για τη δημιουργία μιας ισχυρής, υγιούς και ανταγωνιστικής τράπεζας κλείνει οριστικά μία περίοδο αβεβαιότητας. Ανοίγει παράλληλα τον δρόμο, για την υλοποίηση ενός νέου οράματος, που αφορά στη δημιουργία του πέμπτου τραπεζικού πυλώνα της χώρας.

    Η κοινή πορεία των μηχανικών με την Τράπεζα ξεκίνησε πριν από 27 χρόνια, όταν ο τέως ασφαλιστικός μας φορέας ΤΣΜΕΔΕ, εισήλθε στο μετοχικό της κεφάλαιο. Αυτή η κοινή πορεία συνεχίζεται, με στόχο τη δημιουργία συνεργειών με τη νέα, μεγάλη τράπεζα, προς όφελος του τεχνικού κόσμου, των μικρομεσαίων επιχειρήσεων, του τραπεζικού συστήματος και της ελληνικής οικονομίας.

    Ως ΤΜΕΔΕ χαιρετίζουμε τη συμφωνία των βασικών μετόχων της Τράπεζας, ΤΧΣ και Thrivest Holding LTD, αισθανόμαστε δικαιωμένοι διότι, συμβάλλαμε καθοριστικά στη διάσωση και την εξυγίανσή της και δεσμευόμαστε ότι θα συνεχίσουμε να τη στηρίζουμε».

    Διαβάστε επίσης:

    Attica – Παγκρήτια: Τι σημαίνει η συμφωνία του ΤΧΣ με την Thrivest

    Attica Bank: Από το «χαρτάκι» στο Milos της Ελένης Βρεττού στο deal με Εξάρχου και Στουρνάρα

    Ελένη Βρεττού: Η τραπεζίτισσα που κατάφερε το ακατόρθωτο στην Attica Bank – Άρθρο παρέμβαση



    ΣΧΟΛΙΑ