Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Τράπεζες

Αυτός είναι ο νέος CEO της Ελληνικής Τράπεζας – «Κλείδωσαν» τα ονόματα για τη νέα διοικητική ομάδα σε Eurobank Κύπρου

Μιχάλης Λούης

«Κλείδωσαν» τα ονόματα για τις νέες διοικητικές ομάδες σε Eurobank Κύπρου και Ελληνική Τράπεζα, καθώς δόθηκε το «πράσινο» φως από τον CEO της  Eurobank Φωκίωνα Καραβία.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες τον Μιχάλη Λούη, που θα είναι ο νέος CEO της Ελληνικής Τράπεζας θα ακολουθήσουν και δύο ανώτατα στελέχη της Eurobank Κύπρου. Και συγκεκριμένα ο Χάρης Χαμπάκης, που είναι ο Αναπληρωτής CEO και ο Στέφανος Κασσιανίδης, που θα αναλάβει καθήκοντα  Ανώτερου Γενικού Διευθυντή.

Όπως έγραψε το mononews.gr  ο Χάρης Χαμπάκης, υψηλόβαθμο στέλεχος της τράπεζας, που τα τελευταία  χρόνια είχε αναλάβει CEO της Eurobank Λουξεμβούργου, έχοντας παράλληλα την ευθύνη του Private Banking Κύπρου, Ελλάδας Λουξεμβούργου, έχει επιστρέψει οριστικά στην Κύπρο, γεγονός που έχει τη σημασία του.

Ο Στέφανος Κασσιανίδης κατέχει σήμερα τη θέση του Γενικού Διευθυντή – International Business Banking & BC Network της Eurobank Κύπρου και έχει πάνω από 20 χρόνια εμπειρία στον τραπεζικό τομέα.

Οι κ.κ. Λούης, Χαμπάκης και Κασσιανίδης θα αναλάβουν καθήκοντα στις 18 Σεπτεμβρίου μετά και την έγκριση από την Ετήσια Γενική Συνέλευση των μετόχων της Ελληνικής Τράπεζας.

Αλλαγές όμως έχουμε και στην διοικητική πυραμίδα της Eurobank  Κύπρου, καθώς καθήκοντα Διευθύνοντος Συμβούλου αναλαμβάνει ο Ανδρέας Πέτσας, μέχρι τώρα Ανώτερος Γενικός Διευθυντής της τράπεζας.

Ο Δημήτρης Σιακαλλής, CFO της τράπεζας θα ασκεί παράλληλα και καθήκοντα Ανώτερου Γενικού Διευθυντή.

Επίσης οι Αντώνης Αντωνίου και Αχιλλέας Μαλλιώτης θα ασκούν καθήκοντα Ανώτερου Γενικού Διευθυντή και Γενικοί Διευθυντές θα είναι τα στελέχη της τράπεζας  Δημήτρης Ηλιάδης, Νικόλας Παναγή και Μάριος Χατζηκυριάκος.

 Σημειώνουμε ότι ο Δ. Ηλιάδης είναι επικεφαλής του International Business Banking,  ο Ν. Παναγή είναι διευθυντής Large Corporate και ο Μ. Χατζηκυριάκος είναι επικεφαλής Wealth Management.

 Διαβάστε επίσης

Eurobank: To σχέδιο για την Ελληνική Τράπεζα και η νέα ισχυρή ομάδα της Κύπρου

Τι θα συζητήσει ο SSM στην Αθήνα με τους Έλληνες τραπεζίτες

Κρίσιμη σύσκεψη ΤΧΣ – JP Morgan για το placement της Εθνικής