Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Τράπεζες

Ιάκωβος Γιαννακλής: Η τεχνολογία ανοίγει νέα εποχή στον τραπεζικό τομέα

O Ιάκωβος Γιαννακλής, επιστρέφει στην Ελλάδα και τη Eurobank

O Ιάκωβος Γιαννακλής, επιστρέφει στην Ελλάδα και τη Eurobank

«Η παραδοσιακή εικόνα των τραπεζικών καταστημάτων, που μέχρι πρόσφατα επικεντρώνονταν κυρίως σε υπηρεσίες συναλλαγών όπου οι πελάτες περίμεναν σε ουρά για καταθέσεις και αναλήψεις, δίνει τη θέση της σε μια νέα εποχή», είπε ο Ιάκωβος Γιαννακλής, αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος της Eurobank, επικεφαλής Retail & Digital Banking, στο πλαίσιο του 9ου Οικονομικού Φόρουμ των Δελφών.

Ακολουθούν σημεία της ομιλίας:

Οι πελάτες πλέον επισκέπτονται λιγότερο τα φυσικά καταστήματα σε σχέση με το παρελθόν, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι οι τράπεζες μπορούν να προχωρήσουν χωρίς αυτά.

Η νέα εποχή στον τραπεζικό τομέα δεν αλλάζει μόνο τον τρόπο εξυπηρέτησης των πελατών αλλά και τον τρόπο αλληλεπίδρασής μας μαζί τους:

Πώς εξελίσσεται η εμπειρία της ψηφιακής τραπεζικής για τον πελάτη

Η ψηφιακή τραπεζική συμβάλλει στη δημιουργία μακροχρόνιας σχέσης εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας και στην κατάταξη μας για αυτούς ως τράπεζα πρώτης επιλογής. Πώς όμως ενσωματώνουμε την ψηφιακής τραπεζική στη ζωή και τις ανάγκες του πελάτη;

Διαβάστε επίσης 

Νίκος Τσάφος: Η Ελλάδα στη διεθνή πρωτοπορία των ΑΠΕ

Γιάννα Ανδρονοπούλου (Microsoft): Στα μεγαλύτερης κλίμακας έργα στην Ευρώπη το mAIgov

Γεώργιος Στασινός (ΤΕΕ):18 αλήθειες και ψέματα για τα κίνητρα του Νέου Οικοδομικού Κανονισμού