Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Τράπεζες

Eurobank: Ανακοίνωσε την συμμετοχή της στο πρόγραμμα «Εξοικονομώ – Αυτονομώ»

Eurobank: Απέκτησε το 9,9% στην Ελληνική Τράπεζα

Φωκίων Καραβίας, CEO της Eurobank

Τη συμμετοχή της στο νέο πρόγραμμα «Εξοικονομώ – Αυτονομώ», του υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας ανακοίνωσε η Eurobank.

Το πρόγραμμα προσφέρει σημαντικά οικονομικά κίνητρα στους ιδιοκτήτες ακινήτων, προκειμένου να υλοποιήσουν εργασίες ενεργειακής αναβάθμισης, ενεργειακής αυτονομίας, υποδομής ηλεκτροκίνησης και συστημάτων αυτοματισμού στην κύρια κατοικία τους, με συνολικό προϋπολογισμό εργασιών έως 50.000 ανά ακίνητο και έως 100.000 ευρω για κάθε ωφελούμενο, σε περίπτωση υποβολής περισσοτέρων αιτήσεων για την υπαγωγή στο πρόγραμμα περισσοτέρων ακινήτων, όπως:

– Επιχορήγηση ποσού έως το 85% του κόστους των εργασιών (εάν το ακίνητο βρίσκεται σε περιοχή υπό απολιγνιτοποίηση, η επιχορήγηση μπορεί να φτάσει και το 95%).

– Προαιρετικά, άτοκο δάνειο (με επιδότηση τόκων κατά 100%) για την κάλυψη του υπόλοιπου κόστους των εργασιών.

– Κάλυψη εξόδων για τις ενεργειακές επιθεωρήσεις και επιπλέον τις αμοιβές για τυχόν σύμβουλο έργου και τεχνικής μελέτης.

Η Eurobank, σύμφωνα με την ανακοίνωσή της, προσφέρει στους πελάτες της υποστήριξη σε όλα τα στάδια της αίτησης.

Μεταξύ των υποστηρικτικών της δράσεων, είναι η παροχή συστάσεων ενεργειακού επιθεωρητή ή και προμηθευτών ή αναδόχων, για βοήθεια και εκτέλεση εργασιών, σε όλα τα βήματα της διαδικασίας, αλλά και επιπλέον προνομίων και προσφορών για όσους επιλέξουν δανειοδότηση μέσω της τράπεζας. Η κάθε υπηρεσία δεν είναι δεσμευτική και προσφέρεται χωρίς επιπλέον κόστος για τον πελάτη.

Διαβάστε επίσης:

v-Banking: To success story από τη Eurobank στον δρόμο του digital μετασχηματισμού

Τι σηματοδοτεί η επένδυση της Capital Group στην Eurobank

Eurobank: Ολοκληρωμένο ψηφιακό δίκτυο προϊόντων – υπηρεσιών για ιδιώτες & για επιχειρήσεις