• Εθνική Τράπεζα Go For More

    Τράπεζες

    Εθνική Τράπεζα: Το καλοκαίρι γίνεται ακόμα καλύτερο με το πρόγραμμα επιβράβευσης Go For More

    • NewsRoom

    Θέλετε να προγραμματίσετε τις διακοπές σας, κλείνοντας διαμονή ή νοικιάζοντας αυτοκίνητο για το νησί;

    Τώρα μπορείτε να κάνετε όλα αυτά, και ακόμα περισσότερα όλο το καλοκαίρι, βγαίνοντας κερδισμένοι με το πρόγραμμα επιβράβευσης Go For More με τις κάρτες της Εθνικής Τράπεζας.

    Έως και τον Αύγουστο, το Go For More προσφέρει ευκαιρίες επιβράβευσης σε επιλεγμένες επιχειρήσεις, που θα καλύψουν τις καλοκαιρινές σας ανάγκες και θα κάνουν τις ημέρες σας ακόμα πιο ευχάριστες.

    Προγραμματίστε τις διακοπές σας

    Επιλέξτε τον προορισμό που επιθυμείτε και ανακαλύψτε μοναδικές προσφορές ξενοδοχείων για την εκδρομή σας, από 4 έως και 29 Ιουλίου, στο Ekdromi.gr με κέρδος 20% της αξίας της συναλλαγής με χρήση πιστωτικής και 10% με χρήση χρεωστικής κάρτας σε Go For More πόντους.

    Κάντε κράτηση αυτοκινήτου σε έναν από τους σταθμούς ενοικίασης αυτοκινήτων Avis σε όλη την Ελλάδα, ηλεκτρονικά στο avis.gr ή τηλεφωνικά, έως 31/7, και κερδίστε 15% της αξίας της συναλλαγής σας σε Go For More πόντους με τις κάρτες της Εθνικής Τράπεζας, για ατελείωτα roadtrips.

    Οι αποδράσεις του Ιουλίου ξεκινούν από τα πρατήρια Shell! Από Παρασκευή έως και Κυριακή βάζοντας καύσιμα Shell κερδίζετε 5% της αξίας της συναλλαγής με χρήση πιστωτικής και 3% με χρήση χρεωστικής κάρτας σε Go For More πόντους. Τι περιμένετε λοιπόν, προγραμματίστε την επόμενη εξόρμησή σας ξεκινώντας από τα πρατήρια Shell.

    Απολαύστε τα ψώνια σας

    Τώρα, η Τρίτη γίνεται η πιο… χαρούμενη μέρα! Γιατί κάθε Τρίτη, για όλο το καλοκαίρι, στα σούπερ μάρκετ Μασούτης, κερδίζετε περισσότερο! Κάντε τις αγορές σας με τις πιστωτικές κάρτες της Εθνικής Τράπεζας, έως και 31/08, και κερδίστε 6% της αξίας τους σε Go For More πόντους.

    Απολαύστε το καλοκαίρι από την άνεση του σπιτιού σας! Δημιουργήστε το κατάλληλο καλοκαιρινό σκηνικό με τα προϊόντα της ΙΚΕΑ και ζήστε… περισσότερο καλοκαίρι. Κάντε τουλάχιστον 3 συναλλαγές άνω των 60€, έως 20/8, χρησιμοποιώντας τις κάρτες της Εθνικής Τράπεζας και κερδίστε επιπλέον 20€ σε Go For More πόντους.

    Καλοκαίρι σημαίνει παιχνίδι και το παιχνίδι …είναι Μουστάκας! Κάντε τις αγορές σας, έως 21/07, στα παιχνιδάδικα Μουστάκας και το moustakastoys.gr με τις πιστωτικές κάρτες της Εθνικής Τράπεζας και κερδίστε 15% της αξίας τους σε Go For More πόντους.

    Ώρα για καλοκαιρινή ανανέωση στη διακόσμηση του σπιτιού σας και τη διάθεσή σας! Ανακαλύψτε χιλιάδες επιλογές στα καταστήματα ΔΙΑΦΑΝΟ και το diafanostores.gr, κάντε τις αγορές σας, έως 17/7, χρησιμοποιώντας τις κάρτες της Εθνικής Τράπεζας και κερδίστε σε Go For More πόντους, 20% της αξίας των αγορών σας στις συναλλαγές με πιστωτικές κάρτες και 10% στις συναλλαγές με χρεωστικές κάρτες.

    Διαμορφώστε το δικό σας καλοκαιρινό στυλ στα καταστήματα Staff και βγείτε κερδισμένοι. Κάντε τις αγορές σας σε ένα κατάστημα Staff και στο staff-gallery.com, έως 14/07, χρησιμοποιώντας κάρτες της Εθνικής Τράπεζας και κερδίστε 15% της αξίας τους, σε Go For More πόντους.

    Γιατί Go For More σημαίνει περισσότερο καλοκαίρι!

    Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις προσφορές επισκεφθείτε το nbg.gr