Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Τράπεζες

Χρήστος Μεγάλου: Χρηματοδοτήσεις άνω του 1 δισ. ευρώ μέσα στο 2022 στις επιχειρήσεις από την Τράπεζα Πειραιώς

Χρήστος Μεγάλου: Χρηματοδοτήσεις άνω του 1 δισ. ευρώ μέσα στο 2022 στις επιχειρήσεις από την Τράπεζα Πειραιώς

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Τράπεζας Πειραιώς, Χρήστος Μεγάλου

«Τα τελευταία χρόνια έχουμε συνεργαστεί με τον Όμιλο της ΕΤΕπ σε χρηματοδοτικές δράσεις που υπερβαίνουν τα 3 δισ. ευρώ, στηρίζοντας τις ελληνικές επιχειρήσεις στην υλοποίηση των επενδυτικών τους σχεδίων» ανέφερε ο Διευθύνων Σύμβουλος της Τράπεζας Πειραιώς, Χρήστος Μεγάλου, στο πλαίσιο της συνέντευξης τύπου για τα πεπραγμένα της EIB (ΕΤΕπ) στην Ελλάδα.

Αναλυτικά η τοποθέτηση του Χρήστου Μεγάλου:

«Τα τελευταία χρόνια έχουμε συνεργαστεί με τον Όμιλο της ΕΤΕπ σε χρηματοδοτικές δράσεις που υπερβαίνουν τα 3 δισ. ευρώ στηρίζοντας τις ελληνικές επιχειρήσεις στην υλοποίηση των επενδυτικών τους σχεδίων. Στο πλαίσιο των νέων πρωτοβουλιών του Ομίλου της ΕΤΕπ, έρχονται να προστεθούν 3 ακόμη νέα προγράμματα μέσω του Pan-European Guarantee Fund, για την παροχή δανείων τόσο σε μικρομεσαίες όσο και σε μεγάλες επιχειρήσεις. Με την παροχή εγγυήσεων άνω του μισού δισ. ευρώ, η Τράπεζα Πειραιώς θα διοχετεύσει στις επιχειρήσεις αυτές μέσα στο 2022 άνω του 1 δισ. ευρώ σε χρηματοδοτήσεις τόσο για επενδυτικούς σκοπούς, όσο και για τη στήριξη της ρευστότητάς τους μέσω κεφαλαίων κίνησης».

Διαβάστε επίσης

Χρήστος Μεγάλου: Η τράπεζα Πειραιώς χορήγησε 5,4 δισ. ευρώ νέα δάνεια στο 11μηνο, επιτυγχάνεται ο στόχος του 2021