ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Την ολοκλήρωση της αναμεταβίβασης του χαρτοφυλακίου δανείων Omega από την «Artemis Securitization S.A.» στην Attica Bank, ανακοίνωσε η τράπεζα.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
Η Attica Bank, σε συνέχεια της ανακοίνωσης της 02.01.2024, ενημερώνει το επενδυτικό κοινό ότι, ολοκληρώθηκε η αναμεταβίβαση του χαρτοφυλακίου δανείων Omega από την εταιρεία ειδικού σκοπού «Artemis Securitization S.A.” στην Τράπεζα.
Τη διαχείριση του χαρτοφυλακίου ανέλαβαν, ενεργώντας για διαφορετικά τμήματα αυτού η κάθε μία, οι εταιρείες διαχείρισης απαιτήσεων από δάνεια και πιστώσεις Cepal Hellas Χρηματοοικονομικές Υπηρεσίες Μονοπρόσωπη Ανώνυμη Εταιρεία Διαχείρισης Απαιτήσεων από Δάνεια και Πιστώσεις και doValue Greece Ανώνυμη Εταιρεία Διαχείρισης Απαιτήσεων από Δάνεια και Πιστώσεις.
Η Τράπεζα θα προβεί στις απαιτούμενες εκ του νόμου ενημερώσεις των πελατών της εντός των προβλεπόμενων προθεσμιών.
Η ανωτέρω συναλλαγή δεν έχει επίπτωση στην κεφαλαιακή θέση της Τράπεζας.
Διαβάστε επίσης
Τζούρος (Πειραιώς): Τα €3 δισ. άγγιξαν οι επενδύσεις στον ξενοδοχειακό κλάδο το 2023
Viva Wallet: «Κόκκινη κάρτα» στην αύξηση κεφαλαίου 400 εκατ. – Εξηγήσεις στην ΤτΕ δίνει ο Καρώνης
Εθνική Τράπεζα: Μεγάλο το δυνητικό ενδιαφέρον για τα προγράμματα του Ταμείου Ανάκαμψης
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Πέθανε ο Πάπας Φραγκίσκος – Το Πάσχα η τελευταία του δημόσια παρέμβαση (live εικόνα από το Βατικανό)
- ΣΥΡΙΖΑ για την 21η Απριλίου: Αποτελεί υπόμνηση του καθήκοντος θωράκισης της Δημοκρατίας
- Τασούλας για το πραξικόπημα της 21η Απριλίου: Υποχρέωση μας να ενισχύσουμε περαιτέρω τους θεσμούς
- Goal από Ιταλία και Ισπανία
