Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Τράπεζες

Attica Bank – Παγκρήτια: Νέο ξεκίνημα με την οικογένεια προϊόντων «New Start»

Ελένη Βρεττού (CEO Attica Bank) - Αντώνης Βαρθολομαίος (CEO Παγκρήτιας Τράπεζας)

Ελένη Βρεττού (CEO Attica Bank) - Αντώνης Βαρθολομαίος (CEO Παγκρήτιας Τράπεζας)

H Attica Bank και η Παγκρήτια Τράπεζα, λίγες ημέρες μετά την συγχώνευση των δύο τραπεζικών οργανισμών, παρουσιάζουν τα πρώτα κοινά τους προϊόντα «New Start».

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, τα νέα προϊόντα «Προθεσμιακή Κατάθεση New Start» «Στεγαστικό Δάνειο New Start» και «Κεφάλαιο Κίνησης New Start», ενσωματώνουν προνομιακή τιμολόγηση και όρους, έχοντας σχεδιαστεί ώστε να παρέχουν λύσεις που ανταποκρίνονται στις πραγματικές ανάγκες των πελατών, ιδιωτών και επιχειρήσεων.

Με ανταγωνιστικά επιτόκια και ευνοϊκές προϋποθέσεις για τους πελάτες, τόσο για τα δανειακά προϊόντα όσο και την προθεσμιακή κατάθεση, η κίνηση αυτή της Attica Bank και της Παγκρήτιας Τράπεζας έρχεται να δημιουργήσει ένα νέο τοπίο στην τραπεζική αγορά.

Προθεσμιακή Κατάθεση New Start

Στεγαστικό Δάνειο New Start

Κεφάλαιο Κίνησης New Start*

Τα προϊόντα «New Start» είναι διαθέσιμα σε όλα τα καταστήματα της Attica Bank και της Παγκρήτιας και αποτελούν την αρχή μιας σειράς πρωτοβουλιών της Τράπεζας, με στόχο να καλύψουν τις πραγματικές ανάγκες των πελατών και να ενισχύσουν αποτελεσματικά την μικρομεσαία επιχειρηματικότητα.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα «New Start», καθώς και τους όρους και τις προϋποθέσεις τους, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο κοινό δίκτυο καταστημάτων χωρίς να υπάρχει ανάγκη προηγούμενου ραντεβού, καθώς και να επισκέπτονται την ιστοσελίδα https://www.attica-pancreta.gr

* πλέον εισφοράς του Ν.128/75

Διαβάστε επίσης: 

Attica Bank: Στις 19 Δεκεμβρίου η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων 9μήνου

Attica Bank – Παγκρήτια: Τα νέα δάνεια, η αυξημένη κερδοφορία και η μείωση του κόστους

Ελένη Βρεττού (Attica Bank): Το χρονοδιάγραμμα της ΑΜΚ για την τράπεζα με ενεργητικό 11 δις