Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Τράπεζες

Attica Bank: Ανεβλήθη για την 24η Ιουνίου η ετήσια Γενική Συνέλευση

Θεόδωρος Πανταλάκης. Διευθύνων Σύμβουλος Τράπεζας Αττικής

Συνεκλήθη σήμερα μέσω τηλεδιάσκεψης, η ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση των μετόχων της Attica Bank, προκειμένου να εγκρίνει τα πεπραγμένα της διοίκησης και τις ετήσιες οικονομικές καταστάσεις της τράπεζας για τη οικονομική χρήση του 2019.

Η Γενική Συνέλευση, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της τράπεζας, ανεβλήθη , μετά από αίτημα που υπεβλήθη εκ μέρους του μετόχου «Ηλεκτρονικός Εθνικός Φορέας Κοινωνικής Ασφάλισης» (e- ΕΦΚΑ).

Ο εν λόγω μέτοχος, κάτοχος ποσοστού 33% του μετοχικού κεφαλαίου της τράπεζας, υπέβαλε προ ημερησίας διατάξεως αίτημα αναβολής της γενικής συνέλευσης για την 24η Ιουνίου 2020 και ώρα 12:00, λόγω μη ολοκλήρωσης των εσωτερικών διαδικασιών του επί των θεμάτων της ημερήσιας διάταξης.

Η κατόπιν αναβολής Γενική Συνέλευση αποτελεί συνέχιση της προηγούμενης και θα διενεργηθεί με τον ίδιο τρόπο, μέσω τηλεδιάσκεψης.