Το πόρισμα του ιατροδικαστή αναμένεται να ρίξει φως στο θρίλερ με τη γυναίκα που βιάστηκε και εντοπίστηκε στο Ζεφύρι σε κωματώδη κατάσταση.
Η νεαρή αλλοδαπή εξακολουθεί να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση, στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας.
Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, τις οποίες επικαλείται το ΑΠΕ, η γυναίκα πιθανότατα είχε κάνει χρήση ναρκωτικών και σύμφωνα με τις μέχρι τώρα ενδείξεις στη συνέχεια έπεσε θύμα βιασμού, από άγνωστους δράστες.
Η γυναίκα δεν φέρει εξωτερικές κακώσεις, ενώ η αστυνομία εκτιμά ότι τη μετέφεραν στο Ζεφύρι από άλλο σημείο και την εγκατέλειψαν εκεί.
Η Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής που διενεργεί την προανάκριση δεν έχει ταυτοποιήσει έως αυτή τη στιγμή την αλλοδαπή, η οποία δεν είναι σεσημασμένη.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Μάχη για τη ζωή της δίνει η νεαρή γυναίκα που βίασαν στο Ζεφύρι – Τι ψάχνει η ΕΛ.ΑΣ.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Γκίκας Χαρδούβελης: Η πιθανότητα να μπει η παγκόσμια οικονομία σε μια τροχιά στασιμοπληθωρισμού έχει αυξηθεί
- Ισραηλινή επίθεση στην πόλη της Γάζας: 29 νεκροί και πάνω από 80 αγνοούμενοι
- Howden Hellas: Νέος associate director ο Ιωάννης Πολίτης
- ΕΤΕπ: Χρηματοδοτήσεις 15 δισ. ευρώ για την άμυνα και την ασφάλεια την επόμενη διετία
