Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Top Stories

Βαριές κουβέντες από Κατσίκη για βουλευτές που έφυγαν: Στασίασαν και αυτομόλησαν – Είναι αποστάτες

Κωνσταντίνος Κατσίκης

Ο Κώστας Κατσίκης

Βαρείς χαρακτηρισμούς για τους βουλευτές και τα στελέχη που διαχώρισαν την θέση τους από τους ΑΝΕΛ εξαπέλυσε ο βουλευτής Κώστας Κατσίκης, λέγοντας ότι πρόκειται για αποστάτες και ότι το κόμμα του βρίσκεται σε πόλεμο με τον κυβέρνηση.

«Στασίασαν και αυτομόλησαν, ενσωματώθηκαν στον ΣΥΡΙΖΑ εκείνοι που ευεργετήθηκαν με τον Πάνο Καμμένο και ως αποστάτες στηρίζουν την κυβέρνηση που εμείς θέλαμε να ρίξουμε για τη συμφωνία των Πρεσπών. Με αυτή την αιτιολογία τους αποκάλεσε (σ.σ. ο Πάνος Καμμένος) κυβέρνηση αποστατών» ανέφερε μιλώντας στο «Θέμα 104,6».

Σχετικά με την στάση που θα κρατήσει το κόμμα του Πάνου Καμμένου από εδώ και πέρα σε σχέση με την κυβέρνηση, ο κ. Κατσίκης είπε πως «οτιδήποτε είναι υπέρ του δημοσίου συμφέροντος θα το στηρίζουμε, οτιδήποτε είναι αντίθετο, θα το πολεμάμε, υπό αυτή την έννοια, έχουμε πόλεμο».

«Βεβαίως θα μπλοκάρουμε νομοσχέδια, όχι προς χάριν της αντιπολίτευσης, αλλά δημιουργικότητας τις θέσεις που εκπροσωπούν την ελληνική κοινωνία» ξεκαθάρισε.

Αναφερόμενος στην Έλενα Κουντουρά είπε ότι «δεν έχω μιλήσει με την κ. Κουντουρά, ούτε το επεδίωξα. Δεν γνώριζα τις σχέσεις του πατέρα της κ. Κουντουρά με τη χούντα».

Τέλος, όπως είπε, «στόχος είναι η διεύρυνση της Κοινοβουλευτικής μας Ομάδας. Πιστεύουμε ότι θα έχουμε θετικά αποτελέσματα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Πάνος Καμμένος και Σπύρος Δανέλλης στην Επιτροπή της Βουλής για τη Συμφωνία των Πρεσπών

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο Καμμένος καλεί τους Έλληνες στο συλλαλητήριο, η τακτική των ΑΝΕΛ για τις Πρέσπες