Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Top Stories

Το twitter τα πίνει στο #bar_Maximou ή μήπως …μπαρ το ναυάγιο; «Άσπρο πάτο να πάνε τα μνημόνια κάτω»!

Δεν ήθελε πολύ και η κίνηση του Πρωθυπουργού να καλέσει υπουργούς και βουλευτές στο Μαξίμου για … ένα χαλαρό ποτάκι, έγινε πρώτο θέμα στο twitter με το απαιτούμενο hastag βεβαίως, βεβαίως #bar_Maximou.

H χαλαρή διάθεση, τα αστειάκια και τα ποτάκια στο Μέγαρο Μαξίμου δεν μπορούσαν να μείνουν ασχολίαστα από τους χρήστες του twitter που πραγματικά έβγαλαν τον καλύτερό τους εαυτό τους στα εμπνευσμένα tweet!

Πολλοί ήταν αυτοί που σχολίασαν τις ενδυματολογικές επιλογές των προσκεκλημένων…

Άλλοι πιάστηκαν από τα συνοδευτικά του ποτού που προσφέρθηκαν στην εκδήλωση του κ. Τσίπρα…

Ενώ αρκετοί ήταν αυτοί που καυτηρίασαν την χρονική στιγμή που επελέγη για μία τέτοιου είδους εκδήλωση σε σχέση με τη σκληρή πραγματικότητα και την αμείλικτη καθημερινότητα για μεγάλο μέρος των απλών πολιτών…

Ένα από τα tweet που ξεχώρισαν ήταν αυτό που ήχησε σαν ξυπνητήρι για τις υποχρεώσεις τις κυβέρνησης που τα πινε στο bar_Maximou, ενώ με διαφορά κορυφαίο τιτίβισμα ήταν αυτό με πρωταγωνιστή -ποιον άλλον- τον σκληροτράχηλο Πολάκη!

https://twitter.com/fouiter/status/784157196921802752

Από τις γυναικείες παρουσίες στο party_sto_Maximou ξεχώρισε αυτή της κ. Θεοδώρας Τζάκρη, γνωστής για το ιδιαίτερο γούστο της σε επώνυμα παπούτσια και τσάντες.

Μαγική στιγμή της βραδιάς, όταν στο πιάνο του Μεγάρου έκατσε ο Κώστας Ζουράρις για να παίξει αντάρτικα τραγούδια, Μπιθικώτση («Στη Δραπετσώνα πια δεν έχουμε ζωή») και Αλέκα Κανελλίδου, με την υπουργό Τουρισμού Έλενα Κουντουρά  να ερμηνεύει «Ασε με να φύγω, σε παρακαλώ» (σ.σ. κάθε ομοιότητα με πρόσωπα και καταστάσεις είναι απολύτως συμπτωματική) !

Το πιάνο πλησίασε κάποια στιγμή και ο ίδιος ο Αλέξης Τσίπρας ο οποίος αστειευόμενος  είπε στον κ. Ζουράρι: «Η τελευταία φορά που έπαιξε πιάνο εδώ κάποιος ήταν ο Βαρουφάκης. Κανόνισε!».

Η βραδιά πήρε τέλος λίγο μετά τις 23:00, όμως ο Πρωθυπουργός είχε όρεξη και το τράβηξε λίγο πιο αργά με τους νεότερους βουλευτές του σε γνωστό μπαρ του Κολωνακίου.

Διαβάστε ακόμη:  Στα κάγκελα η αντιπολίτευση για την επιτροπή Συνταγματικής Αναθεώρησης με Σπουρδαλάκη και Κιμούλη

Δείτε επίσης live την ακρόαση του Νίκου Παππά για το θέμα των τηλεοπτικών αδειών στην κοινοβουλευτική Επιτροπή Διαφάνειας