Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Top Stories

Τροχαίο στη Χίο: Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ τράκαρε με βουλευτή της ΝΔ

Ένα απίστευτο τροχαίο ατύχημα εκτυλίχθηκε στην Χίο στις 09:00 το πρωί, με εμπλεκόμενους δύο βουλευτές.

Ο λόγος για τον συνεργάτη του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Νότη Μηταράκη, του οποίου το Ι.Χ. συγκρούστηκε με το υπηρεσιακό αυτοκίνητο που οδηγούσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Ανδρέας Μιχαηλίδης, τη στιγμή που κατευθυνόταν από την παραλιακή του αεροδρομίου προς την πόλη της Χίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στο ύψος του Ναυτικού Ομίλου Χίου, τα δύο Ι.Χ. τράκαραν με αποτέλεσμα του αυτοκίνητο του κ. Μηταράκη να υποστεί ζημιά και στις δύο αριστερές του πόρτες.Ο συνεργάτης του κ. Μηταράκη βγήκε από το αυτοκίνητο και πήγε να ζητήσει τον λόγο από τον απρόσεκτο οδηγό, όταν διαπίστωσε πως επρόκειτο για τον Συριζαίο βουλευτή της Χίου.

Με αρκετή δόση χιούμορ αντιμετώπισαν οι δυο βουλευτές μεταξύ τους το παρολίγον τραγικό γεγονός. Ο κ.Μηταράκης, μόλις πληροφορήθηκε το συμβάν, σχολίασε με χιούμορ: «Φαίνεται ολοκάθαρα πως, ακόμα και για τα απλά και καθημερινά, την αποκλειστική ευθύνη φέρει ο ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος θα κληθεί να πληρώσει και το λογαριασμό για την αποκατάσταση της ζημιάς».