ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Έφοδο πραγματοποίησαν το βράδυ της Δευτέρας ομάδα αναρχικών σε πολυκατοικία στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, στο οποίο στεγάζονται τα γραφεία χριστιανικού σωματείου.
Η ομάδα, έχοντας καλυμμένα τα πρόσωπά τους, έγραψαν στην πόρτα των γραφείων το σύνθημα «Πόλεμος σε κάθε θρησκεία μέχρι την αναρχία» ενώ πέταξαν τρικάκια τα οποία έγραφαν «και να υπήρχε Θεός… εμείς θα τον σκοτώναμε».
Το σωματείο στο οποίο επιτέθηκαν οι αναρχικοί ασχολείται με την εξωτερική ιεραποστολή ενώ εδώ και αρκετά χρόνια στηρίζει με ανθρωπιστικές βοήθειες χριστιανικές κοινότητες σε φτωχές περιοχές της Αφρικής και της Ασίας.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Βύρων Νικολαΐδης-Peoplecert: Με την τεχνητή νοημοσύνη μπορεί να αυξηθεί η παραγωγικότητα έως και 3-4% ετησίως
- Γιώργος Γεραπετρίτης: Στο Λουξεμβούργο για το Συμβούλιο Εξωτερικών Υποθέσεων της ΕΕ
- Ρόδος: Νεκρός εργαζόμενος σε ξενοδοχείο – Τον συνέθλιψε πρέσα πλυντηρίου
- Ανατροπή στην Πάτρα: Θύμα bullying ο 13χρονος, δεν συμμετείχε σε challenge λέει η οικογένειά του
