Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Top Stories

Τα tweets του Τραμπ τώρα και σε σαγιονάρα

Εκτός από το… τσουλούφι του και τις απρόβλεπτες αποφάσεις του, ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ θα μείνει στην Ιστορία και για την εμμονή του με το Twitter. Εκμεταλλευόμενος την αγάπη του Τραμπ για το συγκεκριμένο μέσο κοινωνικής δικτύωσης, ο σχεδιαστής Σαμ Μόρισον έφτιαξε τις… προεδρικές σαγιονάρες, στις οποίες τύπωσε ορισμένα από τα πιο αμφιλεγόμενα tweets του 45ου προέδρου των ΗΠΑ.

Οι σαγιονάρες έχουν κόκκινες σόλες και η φτέρνα πατάει σε λογότυπο διακοσμημένο με το σχεδόν εμβληματικό πορτοκαλί τσουλούφι. Στη λευκή λωρίδα του πάνω μέρους της παντόφλας, ο Σαμ τύπωσε με το χέρι μια επιλογή από τα μεγαλύτερα χιτς των προεδρικών tweets, συμπεριλαμβανομένων αυτών που αναφέρονται στο Σώμα των Εκλεκτόρων, τη Συρία και τις «πηγές».

Μια δεξιά σαγιονάρα «λέει»: «Θυμηθείτε, μη δίνετε πίστη στο ‘πηγές λένε’ των ΠΟΛΥ ανέντιμων μέσων μαζικής ενημέρωσης. Αν δεν ονοματίζουν τις πηγές, οι πηγές δεν υπάρχουν». Και η αριστερή της συμπληρώνει: «Μια ‘εξαιρετικά αξιόπιστη πηγή’ κάλεσε το γραφείο μου και μου είπε ότι το πιστοποιητικό γέννησης του Μπαράκ Ομπάμα είναι απάτη».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Ντόναλντ Τραμπ: Είμαι έτοιμος να κρατήσω για μήνες το «shutdown»

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τραμπ: Οι εχθροί μου πάσχουν από «διανοητικό σύνδρομο Τραμπ»