ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Στους 282 ανέρχονται οι νεκροί από κορονοϊό στη χώρα μας, καθώς τη νύχτα κατέληξαν δύο γυναίκες στη Θεσσαλονίκη.
To 282ό θύμα του κορονοϊού στη χώρα είναι μια γυναίκα 75 ετών, από το γηροκομείο του Ασβεστοχωρίου, που νοσηλευόταν στην κλινική του νοσοκομείου Παπανικολάου, στη Θεσσαλονίκη.
Η γυναίκα κατέληξε στις 5:30 τα ξημερώματα. Είχε υποκείμενα νοσήματα όπως καρδιακή και αναπνευστική ανεπάρκεια. Πρόκειται για το 24ό νεκρό από τον οίκο ευγηρίας στο Ασβεστοχώρι και το 282ό θύμα του κορονοϊού στη χώρα.
Νωρίτερα είχε γίνει γνωστό ότι κατέληξε μια 92χρονη, από το γηροκομείο του Ευόσμου στη Θεσσαλονίκη. Η γυναίκα κατέληξε στις 1:15 τα ξημερώματα στο νοσοκομείο Παπανικολάου όπου νοσηλευόταν. Είχε υποκείμενα νοσήματα όπως σακχαρώδη διαβήτη, άνοια και οστεοαρθρίτιδα. Πρόκειται για το δεύτερο θύμα από το συγκεκριμένο γηροκομείο.
Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News για την πιο ξεχωριστή ενημέρωση
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- F1 Μπαχρέιν: Ρόδα είναι και γυρίζει
- Κάγια Κάλας για Ρωσικό χτύπημα στο Σούμι: Ένα «φρικτό» παράδειγμα της εντατικοποίησης των ρωσικών επιθέσεων, ενώ η Ουκρανία ζητά εκεχειρία
- Βασίλης Σπανάκης: Ποιους αφορά η αναδρομική απαλλαγή δημοτικών τελών κενών ακινήτων
- Ραγδαίες εξελίξεις στην Πάτρα: 5 συλλήψεις μαθητών για τον τραυματισμό του 13χρονου σε challenge – Δικογραφία σε βάρος καθηγητών
