• Top Stories

    Στ. Θεοδωράκης: Δεν πρόκειται να δώσουμε ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση

    • NewsRoom
    Σταύρος Θεοδωράκης

    Σταύρος Θεοδωράκης


    Το Ποτάμι δεν πρόκειται να δώσει ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση, και μάλιστα θα ψηφίσει ενδεχόμενη πρόταση μομφής που θα κατατεθεί κατά των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, ξεκαθάρισε ο επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης.

    Μιλώντας στον ΑΝΤ1, ο κ. Θεοδωράκης αναφέρθηκε εκτενώς στο συνέδριο του κόμματος που θα διεξαχθεί το Σάββατο στο Σινέ «Κεραμεικός» και στάθηκε στον μεγάλο αριθμό των ομιλητών, αλλά και στην εκλογή αντιπροέδρου, θέση για την οποία, μέχρι αυτή τη στιγμή, έχει υποβάλλει υποψηφιότητα μόνο ο Γιώργος Μαυρωτάς.

    Σε ό,τι αφορά το θέμα της Συμφωνίας των Πρεσπών επέμεινε ότι το συμφέρον της χώρας είναι να επιλυθεί το ζήτημα, όπως επιθυμούν η ΕΕ και οι ΗΠΑ και ότι ο πραγματικός κίνδυνος για τη χώρα προέρχεται από την Τουρκία. Διευκρίνισε, ωστόσο, ότι δεν πρόκειται να θέσει θέμα κομματικής πειθαρχίας στη ψηφοφορία που θα γίνει στη Βουλή.

    Σχετικά με το ζήτημα της Συνταγματικής Αναθεώρησης, ανέφερε ότι πρέπει να προχωρήσει, προσθέτοντας ότι το Ποτάμι θα υποβάλει και δικές του προτάσεις. Χαρακτήρισε αναγκαία την αλλαγή του άρθρου 16, ώστε να επιτρέπεται η ίδρυση ιδιωτικών πανεπιστημίων.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Ποτάμι: Δέσμιος των ιδεοληψιών του ο Τσίπρας, στρουθοκαμηλίζει ο ΣΥΡΙΖΑ

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πινγκ-πονγκ, γιόγκα και καλαμάκια από σιτάρι στο… συνέδριο του Ποταμιού



    ΣΧΟΛΙΑ