Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Top Stories

Σοκαριστικές εικόνες από τη Θεσσαλονίκη: Ανοίγουν τάφους για τα θύματα του κορονοϊού

Ανατριχίλα προκαλούν οι εικόνες που έρχονται από Θεσσαλονίκη, όπου η κατάσταση είναι δραματική εξαιτίας της πανδημίας του κορονοϊού, καθώς ανοίγουν νέους τάφους που προορίζονται για τους νεκρούς που χάνονται από τον φονικό ιό.

Τα στατιστικά στη Θεσσαλονίκη, όπου χθες καταγράφηκαν 453 από τα  συνολικά 2.186 ημερήσια κρούσματα, μαρτυρούν ότι η κατάσταση δεν βελτιώνεται, με τη συμπρωτεύουσα να αποτελεί το επίκεντρο της επιδημίας στη χώρα μας.

Οι ΜΕΘ στα νοσοκομεία ασφυκτιούν, ενώ τα νεκροταφεία αδυνατούν να χωρέσουν τους νεκρούς.

Γι’ αυτό ανοίγουν νέους τάφους για τα θύματα του κορονοϊού, όπως δείχνουν οι εικόνες με τους προσωρινούς σταυρούς στη Θέρμη.

Από τον Απρίλιο έως τώρα έχουν γίνει 160 ταφές, οι περισσότερες εξ αυτών το τελευταίο τρίμηνο.

Πριν λίγες ημέρες ο κ. Γιώργος Αβαρλής, αντιδήμαρχος Επιχειρησιακού Σχεδιασμού Θεσσαλονίκης, μιλώντας στο Mega αναφέρθηκε στην εντολή που έδωσε από τον Μάρτιο ο δήμαρχος Κωνσταντίνος Ζέρβας ώστε να γίνει ξεχωριστός χώρος στα κοιμητήρια για τα θύματα του κορονοϊού.

«Χάρις σε αυτό δεν ζούσε σκηνές από την κόλαση του Δάντη», τόνισε.

Διαβάστε επίσης:

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού από την ΕΜΥ – Έρχονται ισχυρές βροχές και καταιγίδες

Καπραβέλος-Κορονοϊός: Με τρόμο ακούω για άνοιγμα – Σε απελπιστική κατάσταση το νοσηλευτικό προσωπικό

Εξαδάκτυλος: Επικίνδυνη η πρόωρη άρση του lockdown – Στους 900 μπορεί να εκτοξευτούν οι διασωληνωμένοι