Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Top Stories

Σοκ στην Αλεξανδρούπολη: 20χρονη φοιτήτρια Ιατρικής βρέθηκε απαγχονισμένη

Συγκλονισμένη είναι η Αλεξανδρούπολη από την αυτοκτονία μίας 20χρονης φοιτήτριας της Ιατρικής η οποία εντοπίστηκε στο σπίτι της να έχει δώσει τραγικό τέλος στη ζωή της για άγνωστους μέχρι τώρα λόγους.

Η άτυχη κοπέλα που κατάγεται από την Αθήνα βρέθηκε νεκρή μέσα στο διαμέρισμα όπου διέμενε, επί της οδού Καραϊσκάκη. Η σορός της 20χρονης εντοπίστηκε το απόγευμα της Τρίτης, από κλειδαρά, τον οποίο έστειλαν οι γονείς της, καθώς ανησύχησαν επειδή είχαν πολλές ώρες να επικοινωνήσουν μαζί της.

Η κοπέλα βρέθηκε απαγχονισμένη και σύμφωνα με την αυτοψία που έκανε ο ιατροδικαστής Παύλος Παυλίδης, ο θάνατος της είχε επέλθει πριν από 24-48 ώρες, αποκλείοντας τον ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας.

Σήμερα αναμένεται να διενεργηθεί η νεκροψία-νεκροτομή για να εξακριβωθούν τα ακριβή αίτια θανάτου της νεαρής φοιτήτριας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Ισόβια στην παπαδιά και τον εραστή της για τον φόνο του ιερέα

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ανατροπή στο θρίλερ της εξαφάνισης του 13χρονου Θανάση – Τι δηλώνει το «Χαμόγελο του παιδιού»

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Εξιχνιάστηκε στυγερό έγκλημα: Τον φιλοξενούσε και τον σκότωσε με μαχαιριές