Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Top Stories

Σκουρλέτης: Δεν μας χαροποιεί η στάση των ΑΝΕΛ για το Σκοπιανό

Σκουρλέτης

Πάνος Σκουρλέτης

Τα συλλαλητήρια αλλά και τη στάση των ΑΝΕΛ μετά τον νέο καταιγισμό δηλώσεων για το Σκοπιανό, σχολίασε σε συνέντευξή του ο υπουργός Εσωτερικών, Πάνος Σκουρλέτης.

«Όταν υπάρχει μια λαϊκή κινητοποίηση και είναι μεγάλη, είναι ένα σημαντικό γεγονός, αλλά δεν μπορεί να είναι και ο αποκλειστικός παράγοντας σε εθνικά ζητήματα» ,ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Σκουρλέτης.

Έπειτα, σε ερώτηση αν πρόκειται η στάση των ΑΝΕΛ να αποτελέσει καταλύτη εξελίξεων στο ονοματολογικό, τόνισε από την πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ ότι: «προφανώς δεν είναι κάτι που μας αφήνει αδιάφορους ή μας χαροποιεί ότι έχει διαφορετική  προσέγγιση. Πρέπει να κοιτάμε και την ένταση».

«Διαφορετικά τα λέει ο κ. Δ Καμμένος και διαφορετικά τα λέει το κόμμα των ΑΝΕΛ», σημείωσε. Ο Πάνος Καμμένος όμως οφείλει να συμπαραταχθεί με την επίσημη θέση της κυβέρνησης στο Σκοπιανό.

Ενώ για το αν ο Πάνος Καμμένος θα μπορεί να είναι υπουργός Άμυνας, παρά την  διαφωνία του σε ένα τέτοιο ζήτημα, δήλωσε ότι αυτό θα πρέπει να το απαντήσει ο κ. Καμμένος!

 

Σχετικά με τα εθνικά ζητήματα ο υπουργός Εσωτερικών διευκρίνισε δεν υπάρχει η δυνατότητα οριακών συναινέσεων για το Σκοπιανό καθώς και την σημασία ποια από τα  πολιτικά κόμματα θα στηρίξουν τις προτάσεις που θα πέσουν στο τραπέζι.

Ενώ στο στόχαστρο του βρέθηκε και η αξιωματική αντιπολίτευση, στην οποία ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση λέγωντας ότι «έχει εκφράσει τρεις διαφορετικές απόψεις και δεν μπορώ να εκτιμήσω ότι το σύνολο του κόμματος στέκεται αρνητικά» και τόνισε ότι η υπεύθυνη στάση είναι «να σταθεί στο ύψος της δικής της ευθύνης».