• Top Stories

    Σκουρλέτης: Δεν μας χαροποιεί η στάση των ΑΝΕΛ για το Σκοπιανό

    • NewsRoom
    Σκουρλέτης

    Πάνος Σκουρλέτης


    Τα συλλαλητήρια αλλά και τη στάση των ΑΝΕΛ μετά τον νέο καταιγισμό δηλώσεων για το Σκοπιανό, σχολίασε σε συνέντευξή του ο υπουργός Εσωτερικών, Πάνος Σκουρλέτης.

    «Όταν υπάρχει μια λαϊκή κινητοποίηση και είναι μεγάλη, είναι ένα σημαντικό γεγονός, αλλά δεν μπορεί να είναι και ο αποκλειστικός παράγοντας σε εθνικά ζητήματα» ,ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Σκουρλέτης.

    Έπειτα, σε ερώτηση αν πρόκειται η στάση των ΑΝΕΛ να αποτελέσει καταλύτη εξελίξεων στο ονοματολογικό, τόνισε από την πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ ότι: «προφανώς δεν είναι κάτι που μας αφήνει αδιάφορους ή μας χαροποιεί ότι έχει διαφορετική  προσέγγιση. Πρέπει να κοιτάμε και την ένταση».

    «Διαφορετικά τα λέει ο κ. Δ Καμμένος και διαφορετικά τα λέει το κόμμα των ΑΝΕΛ», σημείωσε. Ο Πάνος Καμμένος όμως οφείλει να συμπαραταχθεί με την επίσημη θέση της κυβέρνησης στο Σκοπιανό.

    Ενώ για το αν ο Πάνος Καμμένος θα μπορεί να είναι υπουργός Άμυνας, παρά την  διαφωνία του σε ένα τέτοιο ζήτημα, δήλωσε ότι αυτό θα πρέπει να το απαντήσει ο κ. Καμμένος!

     

    Σχετικά με τα εθνικά ζητήματα ο υπουργός Εσωτερικών διευκρίνισε δεν υπάρχει η δυνατότητα οριακών συναινέσεων για το Σκοπιανό καθώς και την σημασία ποια από τα  πολιτικά κόμματα θα στηρίξουν τις προτάσεις που θα πέσουν στο τραπέζι.

    Ενώ στο στόχαστρο του βρέθηκε και η αξιωματική αντιπολίτευση, στην οποία ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση λέγωντας ότι «έχει εκφράσει τρεις διαφορετικές απόψεις και δεν μπορώ να εκτιμήσω ότι το σύνολο του κόμματος στέκεται αρνητικά» και τόνισε ότι η υπεύθυνη στάση είναι «να σταθεί στο ύψος της δικής της ευθύνης».



    ΣΧΟΛΙΑ