ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Σεισμός 3,6 βαθμών της Κλίμακας Ρίχτερ ταρακούνησε τη Μεγαλόπολη, το πρωί της Δευτέρας, σύμφωνα με το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο.
Ειδικότερα, ο σεισμός σημειώθηκε 9 χιλιόμετρα δυτικά βορειοδυτικά της Μεγαλόπολης και το εστιακό βάθος εκτιμάται στα 10 χιλιόμετρα.
Σύμφωνα με την εκτίμηση του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου ο σεισμός ήταν 3,6 Ρίχτερ, ενώ το Ευρωμεσογειακό Ινστιτούτο κάνει λόγο για 3,7 Ρίχτερ.
Λίγα λεπτά αργότερα, σημειώθηκε νέος σεισμός στην ίδια περιοχή. Αυτή τη φορά πρόκειται για 3 Ρίχτερ.
Διαβάστε επίσης:
Σεισμός στην Αϊτή: Τους 1.297 έφθασαν οι νεκροί, πάνω από 5.700 τραυματίες
United Airlines: Aναδρομολογεί τις πτήσεις της ώστε να μη διέρχονται από το Αφγανιστάν
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Γαλλία: Το Παρίσι προσέφυγε στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή κατά της τάσης “Skinnytok” στο TikTok
- ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για τον τραυματισμό ορνιθολόγων από λαθροθήρες στη Ζάκυνθο
- Το σχέδιο των ΗΠΑ για κατάπαυση πυρός στην Ουκρανία – Τι προβλέπεται για κατεχόμενα εδάφη και κυρώσεις
- Ιράν: Μια συμφωνία για το πυρηνικό πρόγραμμά του είναι πιθανή, εφόσον οι ΗΠΑ έχουν ρεαλιστική στάση
