• Top Stories

    Συνελήφθη ο “δράκος” της Νέας Φιλαδέλφειας – Πώς δρούσε ο 38χρονος

    Ρόδος-παρενοχληση-ασελγεια-κοριτσακι


    Στη σύλληψη ενός 38χρονου που κατηγορείται για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας σε βάρος γυναικών και ανήλικων κοριτσιών, κατ’ εξακολούθηση, προχώρησαν οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Ν. Φιλαδέλφειας, στην περιοχή του Γαλατσίου.

    Σύμφωνα με τις καταγγελίες ο άγνωστος άνδρας κινούταν είτε με μοτοσυκλέτα, είτε πεζός, στις περιοχές της Νέας Φιλαδέλφειας, του Αμαρουσίου και της Κυψέλης. Εκεί, αφού εντόπιζε τις γυναίκες θύματά του, τις πλησίαζε και με βίαιο τρόπο προέβαινε σε άσεμνες χειρονομίες.

    Το Τμήμα Ασφαλείας Ν. Φιλαδέλφειας συγκρότησε ειδική ομάδα για τον εντοπισμό και τη σύλληψή του.

    Ο 38χρονος ταυτοποιήθηκε ως ο δράστης τεσσάρων περιστατικών ασέλγειας σε βάρος δύο ενηλίκων γυναικών και δύο ανήλικων κοριτσιών, που σημειώθηκαν το τελευταίο χρονικό διάστημα στις συγκεκριμένες περιοχές.

    Σε βάρος του σχηματίστηκε ποινική δικογραφία, η οποία υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών και παραπέμφθηκε σε τακτικό ανακριτή ο οποίος εξέδωσε ένταλμα, με το οποίο συνελήφθη.

    Μάλιστα, ο 38χρονος έχει συλληφθεί και άλλες φορές για παρόμοια αδικήματα και έχει εκτίσει ποινή κάθειρξης, ενώ του είχαν επιβληθεί περιοριστικοί όροι.

    Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον αρμόδιο εισαγγελέα και στη συνέχεια στον ανακριτή, όπου μετά την απολογία του, παραγγέλθηκε η προσωρινή του κράτηση.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Άκης Τσοχατζόπουλος: Απορρίφθηκε και το τρίτο αίτημα αποφυλάκισης του

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πλειστηριασμοί: «Μάχη» μεταξύ διαδηλωτών και αστυνομικών (video)

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Νεϊμάρ: Δύο χρόνια φυλάκιση και 10 εκατ. ευρώ πρόστιμο ζητά η εισαγγελία



    ΣΧΟΛΙΑ