ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μάτι και Μάνδρα: Στη Βουλή η ρύθμιση για την παραίτηση του Δημοσίου από ένδικα μέσα για τις αποζημιώσεις συγγενών – Αναλυτικά τι προβλέπει
Ανατριχίλα προκαλεί η είδηση του θανάτου του σεφ, Παναγιώτη Κοκκινίδη και της οικογένειάς του. Ο άτυχος άνδρας μόλις ξέσπασε η φωτιά είχε γράψει στο Facebook το απόγευμα της Δευτέρας: «Αν δεν γίνει ένα θαύμα θα καεί πολύς κόσμος», σχόλιο το οποίο έμελλε να γίνει πραγματικότητα λίγες ώρες μετά, καθώς τόσο εκείνος όσο και η οικογένειά του κάηκαν ζωντανοί.
https://www.facebook.com/pkokkinidis/videos/10216640578354939/?t=2
Η Λέσχη αρχιμαγείρων Ελλάδος έγραψε στην επίσημη σελίδα της στο facebook: «Τα λόγια δεν μπορούν να περιγράψουν τη θλίψη και τον πόνο μας για τον άδικο χαμό του μέλους μας Παναγιώτη Κοκκινίδη και της οικογένειας του (η σύζυγός του, η μητέρα του και τα δύο ανήλικα παιδιά τους) στη θανατηφόρα πυρκαγιά στο Μάτι Αττικής. Πολλοί οι αδικοχαμένοι, πολλοί οι άνθρωποι που χάσανε τα σπίτια τους και τις περιουσίες τους μέσα σε λίγη ώρα… Εμείς όμως πενθούμε για τον δικό μας Παναγιώτη και την οικογένεια του. Ένας υπέροχος άνθρωπος με ηθικές αξίες, ένας εξαιρετικός επαγγελματίας και πάνω από όλα οικογενειάρχης. Σε όλους εμάς που τον ζήσαμε, σε όλους εμάς που τον γνωρίσαμε, θα μείνει αξέχαστη η καλοσύνη του που εκφραζόταν μέσα από τα μάτια του. Καλό παράδεισο Παναγιώτη…. τουλάχιστον είσαι με την οικογένεια σου….».
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Ηλίας Ψινάκης: «Φταίει ο δυνατός αέρας και τα πεύκα, δεν μπορούσε κανένας να πάρει πρωτοβουλία για εκκένωση»
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Συγκλονιστική μαρτυρία 17χρονης: Ανεβήκαμε πάνω στον βράχο που ήταν μέσα στη θάλασσα (video)
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Στους 81 ο αριθμός των νεκρών από τις φονικές πυρκαγιές – Κατέληξε ασθενής στο Θριάσιο, βρέθηκε απανθρακωμένη γυναίκα (upd)
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Μικροβιακή αντοχή – Καθ. Ν. Σύψας: Πολλοί θάνατοι στην Ελλάδα, το οικονομικό κόστος – Μη ασφαλής η χώρα
- Τι μπορεί να φρενάρει τη λήξη των μέτρων για την ακρίβεια
- Μαρκ Καλουστιάν στο mononews: Ο ΝΟΚ, η «αθηναϊκή Ριβιέρα» και τα σχέδια του λιβανέζου επενδυτή
- ΟΤΕ: Τα 16 ευρώ και οι κρυφές σκέψεις των Γερμανών της Deutsche Telekom
