array(0) {
}
        
    
Menu
0.04%
Τζίρος: 137.99 εκατ.

Super deal: Η Prosus εξαγοράζει την Just Eat Takeaway.com έναντι 4,1 δισ. ευρώ

Ειδήσεις

Πέθανε ο δημοσιογράφος Γεώργιος Ψωμάς

Comments

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ με θλίψη ανακοινώνει την απώλεια του Γεωργίου Ψωμά, που «έφυγε» από τη ζωή χθες βράδυ. Ο Γεώργιος Ψωμάς γεννήθηκε στον Αστακό Αιτωλοακαρνανίας το 1940. Αφού ολοκλήρωσε τις γυμνασιακές του σπουδές, φοίτησε στην Πάντειο Ανωτάτη Σχολή Πολιτικών Επιστημών και μετά την απόκτηση του πτυχίου του, παρακολούθησε μαθήματα και στη Νομική Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου.

Τη δημοσιογραφική του σταδιοδρομία ξεκίνησε το 1972 ως διορθωτής και μετέπειτα ως αρχισυντάκτης στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, έως και το 1979. Στη συνέχεια εργάστηκε στην εφημερίδα «ΒΡΑΔΥΝΗ» ως κοινοβουλευτικός συντάκτης, ενώ διετέλεσε και διευθυντής του περιοδικού «GREEK ECONOMY».

Άνθρωπος ευγενής με ήθος και αρχές, απολάμβανε την αναγνώριση και το σεβασμό από τους συναδέλφους του.

Το Δ.Σ. της ΕΣΗΕΑ συλλυπείται τη σύζυγό του Άννα και τους δύο γιους του, Ζώη και Θοδωρή, ο οποίος είναι και μέλος της ΕΣΗΕΑ και αποχαιρετά τον εξαίρετο συνάδελφο, ο οποίος τίμησε την ελληνική δημοσιογραφία.

Η κηδεία του Γεωργίου Ψωμά θα γίνει σήμερα Τρίτη, 19 Ιουνίου, στις 11 π.μ., στο Κοιμητήριο Παλαιού Φαλήρου.

Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Super deal: Η Prosus εξαγοράζει την Just Eat Takeaway.com έναντι 4,1 δισ. ευρώ
Πώς βλέπει τα Γλυπτά του Παρθενώνα η αρχιτέκτονας του Βρετανικού Μουσείου
Κυβέρνηση: Τα βλέμματα στραμμένα στα συλλαλητήρια – Καμία κατηγορία αναπάντητη για τα Τέμπη – Ποιοι βγήκαν μπροστά
Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν: Έφτασε με τρένο στο Κίεβο – «Σε αυτή τη μάχη διακυβεύεται και η τύχη της Ευρώπης»
Η τουρκική ναυτιλιακή εταιρεία Ciner Shipping μετακομίζει στη Γλυφάδα
Εκλογές στη Γερμανία: Η ανάγνωση του αποτελέσματος από τα γερμανικά ΜΜΕ
USAID: Απολύει ή θέτει σε διοικητική αργία σχεδόν όλους τους εργαζομένους της
Γερμανία: Προς συνασπισμό CDU/CSU- SPD  – «Κυβέρνηση το συντομότερο» θέλει ο Μερτς
Βουλιαγμένη: Νεκρή γυναίκα μετά από φωτιά σε σπίτι – Στο νοσοκομείο άλλες δύο γυναίκες
Καιρός: Υποχωρεί το κρύο – Πού θα βρέξει