Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Top Stories

Το βραβείο του Αλέξη Τσίπρα

Αλέξης Τσίπρας

Τσίπρας

Στο Παρίσι θα βρεθεί την Πέμπτη ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, προκειμένου να βραβευθεί από την επιθεώρηση Politique Internationale και από τον Δικηγορικό Σύλλογο Παρισιού.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Αλέξης Τσίπρας θα παραλάβει το Βραβείο Πολιτικού Σθένους (Prix du Courage politique) από την επιθεώρηση Politique Internationale. Με το ίδιο βραβείο στο παρελθόν έχουν τιμηθεί προσωπικότητες όπως ο Εμανουέλ Μακρόν, η Κριστίν Λαγκάρντ, ο Νικολά Σαρκοζί και η Άνγκελα Μέρκελ.

Ο Έλληνας πρωθυπουργός θα εκφωνήσει ομιλία σε εκδήλωση του Δικηγορικού Συλλόγου από τον οποίο θα λάβει το Βραβείο Δέσμευσης στο Ευρωπαϊκό Ιδεώδες (Prix de l’Engagement europen).

Ο Αλέξης Τσίπρας στο πλαίσιο της επίσκεψής του θα έχει συναντήσεις με Γάλλους επιχειρηματίες που ενδιαφέρονται να επενδύσουν στη χώρα μας.

Η βράβευση είχε αρχικά προγραμματιστεί για τις 18 Οκτωβρίου, ωστόσο λόγω της επίσκεψης του πρωθυπουργού στις ΗΠΑ η ημερομηνία ορίστηκε για τις 23 Νοεμβρίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Στη Γερμανία διαφωνούν για την πολιτική, στην Ελλάδα συμφωνούν για την εξουσία

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Α. Μέρκελ: «Καλύτερα να πάμε σε εκλογές, παρά σε κυβέρνηση μειοψηφίας»

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Αποκλειστικό: Κούρεμα 40% των χρεών του Casino Loutraki προς το Δημόσιο-Όλες οι εξελίξεις