Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Top Stories

Τι ζήτησαν οι Ευρωπαίοι αξιωματούχοι από τον Κυριάκο Μητσοτάκη

Μητσοτάκης

Κυριάκος Μητσοτάκης. Αρχηγός ΝΔ

Θετικό είναι το κλίμα που συνάντησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο Στρασβούργο, όπου πραγματοποιεί επίσκεψη. Aυτό που βγαίνει από τις μέχρι τώρα συναντήσεις του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης στο Στρασβούργο είναι το έντονο ενδιαφέρον των Ευρωπαίων αξιωματούχων να κλείσει γρήγορα η 3η αξιολόγηση και η Ελλάδα να ολοκληρώσει τον Αύγουστο του 2018 το πρόγραμμα χρηματοδότησης.
Σύμφωνα με πληροφορίες του mononews.gr το έντονο ενδιαφέρον του εκδήλωσε και Επίτροπος Οικονομικών κ. Πιερ Μοσκοβισί, σε πηγαδάκι που είχε με Έλληνες δημοσιογράφους που καλύπτουν το ταξίδι του κ. Μητσοτάκη στο Στρασβούργο.

«Έχουμε μία πολύ καλή συνεργασία με τον κ. Μητσοτάκη. Το ίδιο καλή συνεργασία έχουμε και με τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα και τον υπουργό Οικονομικών» ήταν το σχόλιο του Γάλλου Επιτρόπου, όταν ρωτήθηκε για τις σχέσεις του με τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

«Αυτό που θέλουμε είναι η ολοκλήρωση της αξιολόγησης μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα, ώστε η χώρα να βγει γρήγορα από την κρίση» τόνισε ακόμη ο κ. Μοσκοβισί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Σκληραίνει η κόντρα: Μηνυτήρια αναφορά κατά Καμμένου καταθέτει η ΝΔ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κυριάκος Μητσοτάκης: Είναι ο επόμενος Πρωθυπουργός; Τι λένε οι Ευρωπαίοι

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ:  Κ. Μητσοτάκης: Χαίρομαι που ψήφισαν τόσοι πολλοί για τον νέο φορέα