• Top Stories

    Θρίλερ με ληστεία σε υποκατάστημα της Τράπεζας Πειραιώς στον Πειραιά – Άδειασαν 50 θυρίδες

    • NewsRoom
    ληστεία


    Λίγες ώρες μετά την έκρηξη στα κεντρικά της Eurobank στο κέντρο της Αθήνας, νέος πανικός επικράτησε από ληστεία σε υποκατάστημα της τράπεζας Πειραιώς στον Πειραιά, κοντά στο Χατζηκυριάκειο Ίδρυμα.

    Σύμφωνα με πληροφορίες, τέσσερις ένοπλοι κουκουλοφόροι εισέβαλαν στην τράπεζα λίγο πριν κλείσει, και υπό την απειλή όπλων και χειροβομβίδας ζήτησαν από τους υπαλλήλους να τους οδηγήσουν στις θυρίδες. Στο υποκατάστημα του Πειραιά βρίσκονταν πέντε υπάλληλοι και τρεις πελάτες.

    Στη συνέχεια, χρησιμοποιώντας συσκευές οξυγονοκόλλησης, άνοιξαν 50 θυρίδες και άρπαξαν χρήματα, χρυσαφικά και ρολόγια μεγάλης αξίας, ενώ δύο από τους ληστές κρατούσαν τους πελάτες ομήρους.

    Οι ληστές αιφνιδίασαν τους υπαλλήλους και το κουμπί συναγερμού πατήθηκε 3 ώρες μετά, ενώ κανείς δεν είχε αντιληφθεί το παραμικρό.

    Το περιστατικό θυμίζει έντονα την δράση των αποκαλούμενων «ληστών των θυρίδων» που πέρυσι τον Αύγουστο χτύπησαν με κινηματογραφικό τρόπο υποκατάστημα τράπεζας την λεωφόρο Κηφισίας. Σε εκείνη την επίθεση οι ληστές είχαν ανοίξει 22 θυρίδες, πολλές από τις οποίες ήταν άδειες ενώ από τα ταμεία άρπαξαν πάνω από 60.000 ευρώ ακόμη και σε κέρματα.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:Δύο ύποπτους στο σημείο της έκρηξης έξω από την τράπεζα στο κέντρο «έδειξαν» οι κάμερες

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έγινε η νύχτα μέρα: Έκρηξη βόμβας έξω από τράπεζα στο κέντρο της Αθήνας



    ΣΧΟΛΙΑ