Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Top Stories

Στυγερό έγκλημα: Νοίκιασε σπίτι μέσω Airbnb, τον βίασαν και τον δολοφόνησαν!

Airbnb

Ο Ramis Jonuzi, 36 ετών, πλήρωνε 30 δολάρια την ημέρα για να μείνει στο σπίτι και όπως δείχνουν τα πρώτα στοιχεία βιάστηκε και δολοφονήθηκε το βράδυ της Τετάρτης.

Τρεις άνδρες κατηγορήθηκαν για τη δολοφονία του: o Craig Levy, 36 ετών, ο Ryan Smart, 37 ετών, και ο Jason Colton, 41 ετών, οι οποίοι την Παρασκευή οδηγήθηκαν στο δικαστήριο. Οι Levy και Smart κατηγορήθηκαν για τη δολοφονία του Jonuzi, ενώ ο Colton κατηγορήθηκε για συμμετοχή στη δολοφονία και βιασμό του θύματος.

Η Airbnb επεσήμανε την πλήρη υποστήριξή της προς την οικογένεια. «Δεν υπάρχει θέση στην Airbnb για μια τόσο αποτρόπαια πράξη, η οποία παραβιάζει ό, τι συμβολίζει η παγκόσμια κοινότητα μας», ανέφερε η εταιρεία προσθέτοντας πως είναι στη διάθεση των αρχών για την υπόθεση.

Οι φίλοι απέδωσαν φόρο τιμής στον κ. Jonuzi, τονίζοντας πως ήταν ένας αγαπητός άνθρωπος με καλή καρδιά. Οι αρχές δεν έχουν ανακοινώσει ακόμη τις ακριβείς συνθήκες θανάτου του 36χρονου. Πληροφορίες αναφέρουν πως το θύμα είχε περάσει μια εβδομάδα ως ένοικος του σπιτιού, αλλά πως πριν προλάβει να φύγει είχε επικοινωνήσει με κάποιον φίλο του αποκαλύπτοντας ότι κάτι δεν του άρεσε στο κλίμα με τους ιδιοκτήτες και ήθελε να αποχωρήσει νωρίτερα. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως ο Jonuzi βρέθηκε νεκρός στην αυλή της ιδιοκτησίας όπου διέμενε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Καταλονία: Χάνουν την κοινοβουλευτική πλειοψηφία όσα κόμματα είναι υπέρ της ανεξαρτησίας

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: «Ο Κάρλες Πουτζντεμόν είναι και θα παραμείνει πρόεδρος της Καταλονίας»

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Απίστευτο: Οι ληστές που σιδέρωσαν την 85χρονη είχαν αποφυλακιστεί με το νόμο Παρασκευόπουλου