Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Top Stories

Prorata για Κεντροαριστερά: Πρώτη η Γεννηματά με 25% – Τρεις για τη δεύτερη θέση

Φώφη Γεννηματά

Φώφη Γεννηματά, πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης

Στην πρώτη θέση του βάθρου βρίσκεται η Φώφη Γεννηματά και έπονται στον αγώνα αναμέτρησης ο Νίκος Ανδρουλάκης, Σταύρος Θεοδωράκης και Γιώργος Καμίνης για τη δεύτερη θέση, που οδηγεί στον β’ γύρο, όπως δείχνουν τα στοιχεία της έρευνας που διενήργησε η εταιρεία δημοσκοπήσεων Prorata και δημοσιεύει σήμερα η «Εφημερίδα των Συντακτών».

Από τους εννέα διεκδικητές της αρχηγίας του νέου φορέα της Κεντροαριστεράς, η Φώφη Γεννηματά κατέχει το προβάδισμα με ποσοστό 25%.

Για το αργυρό μετάλλιο αναμετρούνται τρεις υποψήφιοι, με διαφορές στα όρια ή μικρότερες του στατιστικού λάθους, γεγονός που προμηνύει  ντέρμπι ψήφων το βράδυ της 12ης Νοεμβρίου.

Πιο συγκεκριμένα, ποσοστό 11% συγκεντρώνει ο Νίκος Ανδρουλάκης, μισή μονάδα υπολείπεται ο Σταύρος Θεοδωράκης (10,5%) και ακολουθεί σε απόσταση αναπνοής ο Γιώργος Καμίνης με 9%. Σε ό,τι αφορά τους υπόλοιπους υποψηφίους, 6% λαμβάνει ο Γιάννης Μανιάτης, 3% ο Γιάννης Ραγκούσης, στο 1% καταγράφονται οι Κωνσταντίνος Γάτσιος και Δημήτρης Τζιώτης και στο 0,5% ο Απόστολος Πόντας.

Σημειώνεται ότι εξαιρετικά υψηλό (33%) είναι το ποσοστό των αναποφάσιστων, παρά το ότι η αναμέτρηση οδεύει προς την τελική της ευθεία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: ΤΕΡΝΑ: Ολοκλήρωσε έργο 250.000 τ.μ. στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα (pics + video)

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ελλάκτωρ: Το θετικό και το αρνητικό σενάριο της S&P

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Τι αλλάζει στο Taxis-Νέες ηλεκτρονικές υπηρεσίες και νέα έντυπα δηλώσεων