ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Σε μία κίνηση που είναι άξια θαυμασμού προχώρησαν μέλη της Πακιστανικής Κοινότητας Ελλάδος, καθώς αρκετοί μετανάστες από την ασιατική χώρα, έσπευσαν στην -χτυπημένη από τις φονικές πλημμύρες- Μάνδρα, ώστε να βοηθήσουν τους κατοίκους στην αποκατάσταση των ζημιών.
Έτσι, αρκετοί Πακιστανοί μετανάστες ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα των υπευθύνων της κοινότητας τους που ανέφερε:
«Καλούμε όλα τα μέλη μας και όλους τους μετανάστες εργαζόμενους να βοηθήσουμε όλοι μαζί με κάθε μέσο τους πλημμυροπαθείς. Να στηρίξουμε τις εργασίες αποκατάστασης των συνεργείων του Δήμου Μάνδρας. Να στηρίξουμε τους κατοίκους να ξαναφτιάξουν όσο είναι δυνατόν πιο γρήγορα τα σπίτια τους».
Μαζί τους και χιλιάδες ακόμη -επώνυμοι κι ανώνυμοι- πολίτες της χώρας που από την πρώτη ώρα της καταστροφικής πλημμύρας, έσπευσαν και ακόμη σπέυδουν στην περιοχή, με όποιο τρόπο διαθέτει ο καθένας, είτε προσφέροντας ρούχα, τρόφιμα κι είδη πρώτης ανάγκης, είτε συμβάλλοντας με τα δικά τους μέσα στην αποκατάσταση των τεράστιων ζημιών στην περιοχή.
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Στους 20 οι νεκροί στη Μάνδρα – Εντοπίστηκε άλλη μια σορός
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Σπαράζουν οι συγγενείς των νεκρών στη Μάνδρα: «Οι υπαίτιοι θα πληρώσουν»
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Goal από Ιταλία και Ισπανία
- Market place: Στα μέσα Μαΐου ανοίγει η πλατφόρμα – Έως τις 15 του μήνα η προθεσμία για το Youth Pass
- Μητσοτάκης για την 21η Απριλίου: Η ιστορική μνήμη μετατρέπεται σε ώριμη δύναμη
- Scope Ratings: Τα τρία σενάρια για την εξέλιξη της επιθετικής εμπορικής πολιτικής Τραμπ και οι επιπτώσεις τους
