• Top Stories

    Όταν ο Τσίπρας συνάντησε τον Τραμπ – Χαμόγελα, χειραψίες και φωτογράφος ο… Καμμένος (pics)

    • NewsRoom


    Την πρώτη του συνάντηση γνωριμίας είχε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας με τον Πρόεδρο των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ στη Σύνοδο Κορυφής του ΝΑΤΟ στις Βρυξέλλες.

    Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος δημοσίευσε τις πρώτες φωτογραφίες στο Twitter, στις οποίες απεικονίζεται ο Αμερικανός πρόεδρος, συνοδευόμενος από τον γενικό γραμματέα του ΝΑΤΟ, Γενς Στόλτενμπεργκ, και ο Έλληνας πρωθυπουργός.

    Πάντως, παρά το φιλικό κλίμα, σε αρκετές από τις φωτογραφίες ο κ. Τσίπρας εμφανίζεται με τα χέρια πίσω από την μέση του. Ίσως επειδή γνωρίζει την συνήθειεα του Ντόνταλντ Τραμπ να πραγματοποιεί χειραψίες…. μακράς διάρκειας!

    «Σε παρακολουθώ», είπε ο Αμερικανός Πρόεδρος στον Αλέξη Τσίπρα, κατά το ολιγόλεπτο τετ-α-τετ που είχαν πριν την έναρξη της Συνόδου του ΝΑΤΟ.

    «Ανακάμπτετε και αυτό είναι εκπληκτικό», σημείωσε ο Ντόναλντ Τραμπ, στην ολιγόλεπτη συνομιλία του με τον Έλληνα πρωθυπουργό, ενώ πρόσθεσε ότι, «Η Ελλάδα είναι μία υπέροχη χώρα με υπέροχους ανθρώπους».

    Στο περιθώριο της Συνόδου, ο κ. Τσίπρας ενδέχεται να συναντηθεί ακόμη με τη Γερμανίδα καγκελάριο, Άνγκελα Μέρκελ, αλλά και τον νεοεκλεγέντα πρόεδρο της Γαλλίας, Εμανουέλ Μακρόν.

    Στο λογαριασμό του πρωθυπουργού στο Twitter ανέβηκε ακόμη μία φωτογραφία.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Kώστας Γαβρόγλου: Δεκτή η πρόταση Μητσοτάκη για το τέμενος

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΕΦΚΑ: «Μυστήριο» με τα 150 εκατ. ευρώ διαφορά στα στοιχεία για τους δημοσίους υπαλλήλους

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Συγκλονίζουν οι αποκαλύψεις του Eurogroup – Όλο το παρασκήνιο



    ΣΧΟΛΙΑ