• Top Stories

    Ολγα Κεφαλογιάννη: Οι επικοινωνιακοί χειρισμοί της Κυβέρνησης δεν θα λύσουν την κρίση στο Ελληνικό

    • NewsRoom
    Κεφαλογιάννη

    Όλγα Κεφαλογιάννη


    Για ανικανότητα, μεθοδεύσεις και επικοινωνιακά παιχνίδια κατηγορεί την κυβέρνηση η Τομεάρχης Πολιτισμού της ΝΔ, κα Όλγα Κεφαλογιάννη,  σχολιάζοντας τα γεγονότα γύρω από τις νέες καθυστερήσεις με την απόφαση του ΚΑΣ για την επένδυση στο Ελληνικό.

    Αναλυτικά στην ανακοίνωσή της η Όλγα Κεφαλογιάννη τονίζει τα εξής:

    «Οι χθεσινοί επικοινωνιακοί χειρισμοί της Κυβέρνησης σε καμία περίπτωση δεν δίνουν λύση στη μείζονα κρίση που έχει ξεσπάσει, σχετικά με το θέμα της επένδυσης στο Ελληνικό.

    Αλλεπάλληλες καθυστερήσεις, σκόπιμες αναβολές, σκοτεινές μεθοδεύσεις, διαρκείς βυζαντινισμοί συνθέτουν τα έργα και τις ημέρες μιας Κυβέρνησης ανίκανης να διαχειριστεί οτιδήποτε.

    Όλα τα παραπάνω αποδεικνύουν ότι η Κυβέρνηση αυτή στο αδιέξοδό της, είναι ικανή να καταστρατηγήσει κάθε διαδικασία πέραν των θεσμικών ορίων.

    Η συμπερίληψη στην ημερήσια διάταξη της συνεδρίασης του Κ.Α.Σ. την ερχόμενη Τρίτη του θέματος της κήρυξης – οριοθέτησης ή μη του Ελληνικού ως αρχαιολογικού χώρου περιορίζει τον ορίζοντα και προδιαγράφει τα μελλούμενα.

    Τα περιθώρια στενεύουν, η Υπουργός Πολιτισμού λάμπει δια της απουσίας της, η Γενική Γραμματέας λειτουργεί ανεξέλεγκτα και ο πρωθυπουργός αρέσκεται να παίζει το παιχνίδι των πρόσκαιρων εντυπώσεων χωρίς κανένα αποτέλεσμα.

    Τελικά ποιος κοροϊδεύει ποιον;

    Στο μεταξύ, η Ελλάδα συνεχίζει να βρίσκεται κολλημένη στο τέλμα της απραξίας.

    Δεν μας αξίζει αυτό το χάλι».

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Όλγα Κεφαλογιάννη: «Γιατί κρύβεται ο πρωθυπουργός για το σημερινό φιάσκο με το Ελληνικό;»

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πιτσιόρλας: H επένδυση στο Ελληνικό θα γίνει, ό,τι κι αν αποφασίσει το ΚΑΣ

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Ποια είναι η Μαρία Βλαζάκη που κάνει αντάρτικο στο Ελληνικό



    ΣΧΟΛΙΑ