Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Top Stories

ΝΔ: Τι πίνετε και δεν μας δίνετε;

Μητσοτάκης

Ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης (Φωτογραφία: ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Καυστικός είναι ο τρόπος με τον οποίο σχολιάζουν, πηγές της Πειραιώς, την πτήση σήμερα του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα με F16. Πιο συγκεκριμένα, οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι «είναι προφανές ότι ο κ. Τσίπρας πετάει εδώ και καιρό. Πετάει στα σύννεφα μακριά από τα πραγματικά προβλήματα των πολιτών».

Παράλληλα, από το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης ασκεί έντονη κριτική στο νομοσχέδιο που ετοιμάζεται να φέρει στη Βουλή η κυβέρνηση για την κάνναβη. Αναλυτικότερα, πηγές της ΝΔ υπογραμμίζουν ότι «Μια Κυβέρνηση που:

Από την άλλη σχετικά με τη στάση που θα καρατήσει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης εξηγούν ότι«είναι αυτονόητο ότι η Νέα Δημοκρατία θα εξετάσει το νομοσχέδιο, αφού προηγουμένως συμφωνήσουν για το περιεχόμενό του τόσο οι κυβερνητικοί εταίροι, όσο και οι τάσεις τους που αδυνατούμε να παρακολουθήσουμε».

Ενώ σημειώνει ότι «μέχρι τότε ας απαντήσει τουλάχιστον η Κυβέρνηση στο εύλογο ερώτημα των πολιτών «τι πίνετε και δεν μας δίνετε».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: «Πετάει, πετάει ο Τσίπρας;» – Με F-16 πέταξε ο Πρωθυπυργός
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αλέξης Τσίπρας παρά τις προβλέψεις του ΔΝΤ: Θα, Θα, Θα…
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Το ΔΝΤ ζητά πρωτογενές πλεόνασμα 2,2% το 2018 και ο Τσίπρας υπόσχεται νέο μποναμά και φοροελαφρύνσεις